Блог

Покупки – це спосіб отримати задоволення

31.12.2020

Психологи кажуть, що будь-яка людина живе як мінімум два життя. Одне – в реальному світі, друге – в голові. Купуючи щось, ми самі цього не розуміючи, намагаємося наблизити ту саму жадану мету в голові до реальності. Наприклад, купуючи абонемент в спортзал, ми купуємо гарне, здорове та сильне тіло, гумові чоботи – сухі ноги, воду – втамувати спрагу, приготувати їжу, помитися, […]

Хочу відкрити свій бізнес!

31.12.2020

«Хочу відкрити свій бізнес!» – часто чути знайому фразу. Багато хто мріє відкрити власну справу і добре заробляти. Власний бізнес може бути одним з найбільш корисних занять у житті людини. Як і в усіх хороших речей, тут є свої плюси і мінуси. Для деяких людей наявність власного бізнесу є єдиним способом заробітку. На думку інших, краще працювати на найманій роботі. Люди всі […]

Сирні продукти

31.12.2020

На сьогодні навколо сирних продуктів точаться запеклі дискусії і купити справжній сир на прилавках супермаркетів не так уже і просто. Одні вважають, що сирні продукти взагалі не мають права на існування, другі виступають проти, щоб такі продукти взагалі називали «сирними». Сирний продукт зовнішньо нічим не відрізняється від звичайного сиру. Покупець не визначить його навіть за запахом. Відчути миттєво шкоду від […]

Вплив пандемії Covid-19 на поведінку споживачів при виборі кондитерських виробів

31.12.2020

За підрахунками Fortune Business Insight, світовий ринок кондитерських виробів 2019 року склав 196,56 млрд дол. США, а 2020-го мав досягти 202,63 млрд  дол. США.    Однак через пандемію Covid-19 прогнозується, що 2020 року обсяг світового ринку впаде до 188,52 млрд дол. США. Проте, найімовірніше, категорії  випічки, печива та снеків постраждають найменше.     Під час карантинних заходів на попит впливають два фактори: […]

Риба та морепродукти

31.12.2020

Риба та морепродукти мають велике значення у харчуванні людини і становлять значну частину її раціону.  За харчовими і кулінарними якостями риба не поступається м’ясу, а за легкістю засвоєння навіть перевершує його, що є однією з переваг цього продукту. Цінність риби як продукту харчування визначається значним вмістом протеїну (білка). Однак крім повноцінних білків, у рибі містяться добре засвоювані жири, мінеральні речовини, а також […]