Блог

Як підняти настрій в погану погоду? Анчоуси, кімчи та шоколад. Сім продуктів для боротьби з сезонною депресією

12.01.2021

Терміново потрібне природне підвищення настрою  взимку? Спробуйте додати в раціон деякі з продуктів, які відомі тим, що допомагають при сезонній депресії. Зміна пори року означає коротші дні, більш прохолодну погоду, а для деяких – сезонну депресію. Сезонний афективний розлад (SAD), який пов’язаний із змінами в хімічних речовинах мозку, викликаний меншою кількістю світла й більшою кількістю темряви, є реальною проблемою, що […]

Як влаштувати освітлення торгового залу? Практичні поради

12.01.2021

Включаємо світло – збільшуємо прибуток У всіх людей природою закладена психологічна особливість – звертати увагу і прагнути до яскраво освітлених об’єктів. Цю особливість давно помітили й активно використовують задля підвищення продажів у своїх магазинах провідні світові торгові мережі, що продають продукти харчування, одяг, взуття, меблі, гаджети, будь-які інші товари, які тільки можна собі уявити. В Америці та Європі правильно побудоване […]

Як британський шеф-кухар готував їжу в готелі

31.12.2020

23-річний британський шеф-кухар Джага Рендлс з Корнуолла під час карантину підняв кулінарію на абсолютно новий рівень. Перебуваючи на самоізоляції в готелі, він готував собі апетитні страви за допомогою простої побутової техніки – кавоварки та праски. Креативність і вражаючі кулінарні навички талановитого хлопця викликали захоплення у самого Гордона Рамзі, знаменитого на весь світ британського шеф-кухаря. Курка з грибами у вершковому соусі, […]

Цікаві історії про салат «Олів’є»

31.12.2020

Цьогоріч ми особливо чекаємо настання Нового року. Рік, що минає, змусив нас замислитися над тим, що найпростіші речі, які ми вважали звичайними і не дуже цінували, у результаті виявилися найголовнішими. У цю новорічну ніч ми зберемося за святковим столом, де обов’язково має бути салат «Олів’є». Історія цього салату відома небагатьом. У другій половині ХIХ століття цей салат придумав французький кухар […]

Свинина: її харчова цінність, калорійність, споживання та шкода

31.12.2020

Харчова цінність свинини визначається хімічним складом, енергетичною цінністю і рівнем засвоюваності. Білки є найбільш важливою складовою частиною м’яса, які організм людини використовує для побудови своїх тканин. Споживання. Про користь свинини сперечаються  тривалий час. Є певна думка, що свинина жирна і є важким продуктом. Насправді свинина трохи важче засвоюється організмом, якщо порівнювати з іншими видами м’яса. Проте лікарі рекомендують вживати свинину […]