Експерти радять

Кадровий потенціал розкриває діагностика персоналу

16.06.2021

Досвід показує, що успіх підприємства у багато чому залежить від психологічних особливостей: чи правильно підібраний персонал, чи адаптовані працівники компанії? Чи їхні характеристики відповідають роботі, яку вони виконують? Одне слово, можуть і хочуть конкретні люди виконувати свої обов’язки? Чи мають вони достатній рівень знань, умінь, навичок для того, щоб ефективно працювати? Неможливо відповісти на всі запитання, просто розмовляючи з працівниками […]

Основні напрямки інформаційної безпека підприємства

14.06.2021

Конфіденційна інформація входить у сферу підвищеного інтересу конкуруючих компаній, надто у сфері торгівлі. Інформаційна безпека передбачає гарантування захисту даних від розкрадань або змін як випадкового, так і навмисного характеру. Система забезпечення інформаційної безпеки стає ефективним інструментом захисту інтересів власників та користувачів інформації. Інформаційна безпека є елементом організації безпеки підприємства в цілому і потребує належного підходу до її розробки, впровадження та […]

Контролюємо шкідників за системою НАССР

10.06.2021

Запровадження програми НАССР стало основною моделлю управління якістю і безпекою продукції. В основі системи передбачено зокрема і контроль шкідників, знищення гризунів, комах та інших організмів.   Шкідники – це будь-які організми, шкідливі для здоров’я людини, що завдають матеріальні збитки або заподіюють занепокоєння. Зазвичай до них зараховують дрібних гризунів, зокрема мишей і щурів, комах, зокрема мух, тарганів, мурашок, птахів тощо. Дератизація – […]

Високі кухонні технології: як працює молекулярна кулінарія

09.06.2021

Здавалося би, усе, що можна, уже приготовлено і випробувано, але кулінарія продовжує розвиватися. На зміну стилю ф’южн у «високої кулінарії» приходить молекулярна кухня, яка змінює консистенцію і форму продуктів до невпізнання. Яйце з білком всередині і жовтком зовні, запінене м’ясо з гарніром з спіненою картоплею, желе із смаком маринованих огірків і редиски, сироп з крабів, тонкі пластинки свіжого молока існують […]

ЗНАЧЕННЯ БУХГАЛТЕРА У КЕРУВАННІ ПІДПРИЄМСТВОМ

08.06.2021

Бухгалтер зазвичай є «правою рукою» керівника підприємства, його радником, і від нього багато у чому залежить добробут компанії. Через бухгалтера проходить уся документація підприємства і йому відкриті комерційні тонкощі, які є в кожній організації. Основними функціями бухгалтера є: безперервне ведення бухгалтерського обліку; організація бухгалтерського обліку відповідно до законодавства та установчих документів, забезпечення дотримання встановлених єдиних методологічних принципів бухгалтерського обліку; дотримання […]