СЕО мереж Наш Край і SPAR: Наш товарообіг у 2019-му перевищив 5 млрд грн

20.02.2020

Генеральний директор мереж Наш Край і SPAR Віктор Мольченко розповів у інтерв’ю для Асоціації Ритейлерів України про масштабування бізнесу, зростання товарообігу та середнього чеку, розмір інвестицій у відкриття й оновлення магазинів і подальші плани розвитку брендів в Україні. Інвестиційна компанія Volwest Group, яка розвиває в Україні мережі продуктових магазинів Наш Край і SPAR, є одним з найбільших гравців FMCG-рітейлу в […]

Вітаємо із прийдешніми святами

28.12.2019

Нехай новорічні та різдвяні свята принесуть із собою достаток, тепло родинного вогнища, здоров’я та приємні сюрпризи, радісні зустрічі і посмішки! Бажаємо щодня знаходити привід для посмішки і завжди відчувати себе закоханими в життя!

У грудні мережа «Наш Край» відкрила шість магазинів на умовах франчайзингу

27.12.2019

Шість нових магазини торговельної мережі «Наш Край» відкрились у грудні на умовах франчайзингу. У м. Балаклія (Харківська обл.) розпочав роботу заклад у форматі «біля дому», за адресою вул. 1-е травня, 9, площею 266 м. кВ. та трьома касами. Також у Харківській обл., у м.Харків відкрився ще один новий магазин у форматі «експрес» за адресою вул. Б.Хмельницького. Його торговельна площа становить […]

У листопаді мережа «Наш Край» відкрила три магазини на умовах франчайзингу

26.11.2019

У листопаді торговельна мережа «Наш Край» відкрила три магазини на умовах франчайзингу. У смт. Куликівка (Чернігівська обл.) розпочав роботу заклад у форматі «біля дому» за адресою вул. Шевченка,1-Б, площею 270 м. кВ. та трьома касами. Для покупців працюють відділи: Food to Go, м’ясний відділ, власна випічка та кулінарія. Ще один магазин працює у м. Володимир-Волинський (Волинська обл.) у форматі «біля дому», […]

Стартувала Академія Власного Виробництва

13.11.2019

Інвестиційна група VolWest Group зініціювала та започаткувала створення Академії Власного Виробництва, мета, якої постійне підвищення кваліфікації та професійної майстерності працівників мереж супермаркетів “Наш Край” та SPAR, покращення теоретичних та практичних навиків у професії, обмін досвідом. 12 листопада розпочалось перше дводенне  навчання, тема якого «Основи пекарського виробництва, технологія приготування випічки». Протягом цих двох днів працівники зможуть оволодіти навиками роботи пекаря,  підвищити […]