Блог
Як правильно навчати персонал?
Необхідно вчасно реагувати на зміни, які відбуваються в попиті споживачів, прогнозувати та аналізувати всі чинники, від яких залежить операційний прибуток торгового закладу, досліджувати кон’юнктуру ринку, пропагувати та рекламувати нові продукти, займатися постійним пошуком ефективних сучасних методів продажу товарів та обслуговування покупців та навчати постійно цим нововведенням своїх працівників.
Кошерне вино: що це та як його виготовляють
Кошерне вино – мабуть, кожен чув цей вислів хоча б раз. Не дивлячись на свою вживаність, мало хто знає що саме мається на увазі під цією «кошерністю», а відтак, цей термін залишається незрозумілим. Та чи можна відповісти на питання «що таке кошерне вино?» простими словами?
Асортимент гриль-сезону та види смаження на грилю
Зовнішній вигляд свіжого якісного м’яса: кірка підсихання блідо – рожева або блідо-червона; у розморожених туш червона, жир м’який, частково забарвлений в яскраво-червоний колір. М’язи на розрізі злегка вологі, не залишають вологої плями на фільтрувальному папері; колір від світло-рожевого до червоного.
Салат та його види
Салати ми вважаємо додатковою їжею, вони урізноманітнюють і доповнюють наш раціон. І те, що вони є низькокалорійною їжею, яка покращує травлення, а відтак сприяє обміну речовин, робить салати важливою складовою здорового і правильного харчування.
Відкриваємо магазин: з чого почати?
Розроблення бізнес-плану: розробити детальний бізнес-план, який буде включати в себе витрати на оренду або купівлю приміщення, зарплати працівників, закупівлю товарів, рекламні витрати, податки, витрати на технічне обслуговування та інші витрати, що виникають при відкритті магазину.