Експерти радять

Модель private label – що це таке і як її використовувати

07.10.2021

Згідно з визначенням, private label – це бренд, який належить не виробнику, а постачальнику або продавцеві, який випускає продукти під власною торговою маркою за прямим контрактом із виробником. З появою private labels у світі з’явилася можливість увійти в мейнстрім виробництва, створюючи ексклюзивні та спеціальні продукти. Приватна марка – це товари, зроблені на замовлення певної компанії для поширення через суворо визначені […]

У чому перевага органічного м’яса

04.10.2021

Багато хто впевнений, що продукти, вирощені органічним шляхом, є більш поживними і містять в собі більшу кількість вітамінів і мінералів, це не зовсім так. Головною відмінністю між так званими органічними і неорганічними продуктами є спосіб їхнього вирощування. Органіка – це звичайна їжа, вирощена дідівським способом без використання синтетичних пестицидів, регуляторів росту і будь-якої іншої хімії. Органічну продукцію отримують у результаті […]

Яку гречку обрати: прості поради та секрети

27.09.2021

Гречка – над популярна крупа в нашій країні. Її люблять діти та дорослі, вона практично не має протипоказань і містить величезну кількість вітамінів та мікроелементів, за що отримала назву цариця круп. Але чи знаєте ви, якою має бути якісна гречана крупа і як правильно її вибирати? Різновиди крупи Сьогодні гречану крупу продають у двох формах. Найчастіше зустрічається ядриця, яку отримують […]

Як співробітники крадуть у своїх магазинах і що можна з цим зробити

21.09.2021

Згідно зі статистикою, лише 10–20% працівників супермаркетів є абсолютно чесними. Ще 10–20% шукають найменшу можливість для крадіжки.  Крім того, регулярне злодійство змушує керівника магазину підозрювати в цьому всіх працівників, що різко погіршує психологічний клімат в колективі. Як правило, інформація з різних джерел ідентична, але є теми, з якими можна посперечатися. Однією з таких тем є твердження про те, що 75% […]

Загадкова полента: італійська страва із давньою історією

16.09.2021

Про знамениту італійську страву під назвою полента кажуть, що вона вміє перетворюватися як Попелюшка з казки Шарля Перро: удень це простенька сільська страва, ввечері – вишуканий кулінарний шедевр. Головне в ній – кукурудзяне борошно. Запорука успіху – дотримання технології роботи з цим не найбільш звичним для українців продуктом і, звичайно ж, творчий підхід. Від північно-італійських гір, через швейцарські Альпи та […]