Експерти радять

Яловичина: склад і корисні властивості

09.08.2021

Для нормального функціонування людського організму потрібні білки, і м’ясо є головним джерелом цих речовин. Користь яловичини давно доведена наукою: сьогодні навіть діти знають про те, що вона підвищує гемоглобін, позитивно впливає на серцево-судинну систему, зміцнює м’язи, суглоби і кістки. Яловичина з повним правом вважається одним з найбільш популярних і корисних видів м’яса. Однак споживачі знають про нього як про смачну […]

Вірусний контент: 10 інструментів для просування

02.08.2021

Напевно, ви бачили в інтернеті привабливу рекламу, що запам’ятовується. Коли ви її бачите, навіть не задумуєтеся, який вам пропонують товар чи послугу. Ви просто зацікавлені оригінальним фото, незвичним відео. Такою публікацією ви захочете поділитися із своїми друзями та знайомими, надіславши їм посилання. Ось і все –  вірусне поширення інформації запущено. То як же створити контент, яким активно ділитимуться у мережі? […]

Пити чи не пити: плюси і мінуси енергетичних напоїв

16.07.2021

Напружений ритм життя, відсутність повноцінного відпочинку – головні причини, через які підлітки та дорослі люди звертаються до різних стимуляторів. Деяким допомагає підбадьоритися контрастний душ, іншим спорт або чашка міцної кави. Серед сучасних пристрастей, які допомагають на час відчути себе бадьорим, можна виділити часте вживання енергетиків. Тож варто розібратися, чи є користь від них і в чому шкода. У цій статті […]

Бастурма – історія і сучасність, користь і шкода улюбленої закуски

15.07.2021

Бастурму вперше стали готувати за особливим рецептом із спеціями і запашними травами в Туреччині і Вірменії. Особливий смак бастурми надають спеції, а також те, що вона тижнями сушиться на сонці. Зараз бастурма вважається делікатесом, хоча в минулі часи вона була лише способом зберегти м’ясні запаси без холодильника. Бастурма – в’ялене яловиче м’ясо, як правило, вирізка. Страва поширена в кухнях країн, що […]

Чим ми ласуємо: аналіз ринку кондитерських виробів

14.07.2021

Ринок кондитерських виробів України за насиченістю та асортиментом наближається до європейських країн. Кондитерські вироби включають близько дві тисячі найменувань, з яких понад 90 % ринку солодощів належить вітчизняній продукції. Кондитерські вироби поділяють на три групи. Цукристі – ця група включає в себе карамельні цукерки, ірис, зефір, пастилу, східні солодощі, желейні цукерки тощо. Шоколадні – батончики, плитки шоколаду, шоколадні цукерки тощо. […]