Експерти радять

Безпека персоналу та клієнтів супермаркету під час воєнного стану

01.07.2022

Сьогодення змушує бути в постійній бойовій готовності не тільки на фронті, а й всередині держави, питання безпеки організації торгівлі під час воєнного стану є актуальним як ніколи. Організація безпеки торгового закладу, який функціонує в сьогоднішніх реаліях, вимагає внесення коригувань, змін та доповнень до основних своїх положень. Якщо алгоритми роботи із збереження товарно-матеріальних цінностей і грошових коштів особливих змін не потребують, […]

Гриль: види, переваги та як готувати страви

01.07.2022

Для багатьох людей обов’язковим атрибутом відпочинку на природі є приготування ароматного м’яса, що пахне димом. Але якщо приготування на шампурах або складних ґратах вас не задовольняє, настав час задуматися про гриль. Цей компактний пристрій значно розширює список можливих страв. На грилі можна приготувати соковитий стейк, рибу, овочі, бургери, хот-доги та навіть піцу. Готування на грилі має чимало переваг. Вугільні грилі […]

Найкращий літній суп

01.07.2022

Якщо у вас є варена картопля, свіжі огірочки, редиска, відварені яйця, різноманітна зелень і трохи м’яса, то вважайте, що смачна окрошка у вас вже майже готова. Для рідкої основи можна вибрати все, що вам подобається або що знайдете в холодильнику. Добре підійде натуральний хлібний квас, нежирний кефір, сирна сироватка, мінеральна вода. Можливо, у дитинстві окрошка комусь і не подобалася, але […]

Випити по максимуму: напої у сегменті Private Label

24.01.2022

Що робити українському виробнику, щоб залишатися успішним на внутрішньому ринку та вийти на європейське партнерство у сфері рrivate label? Однією з тенденцій зростання серед роздрібних торговців є використання приватних торгових марок для формування лояльності до бренду та підвищення прибутковості. Щоб конкурувати у роздрібній торгівлі зараз і в майбутньому, життєво важливо зрозуміти, що стоїть за підходом приватних торгових марок, як роздрібні […]

Куди і як зростає ринок м’яса птиці, або Що стало головним драйвером

20.01.2022

Безумовно, суттєві корективи у роботу всього аграрного сектора внесла ситуація із пандемією COVID-19. У світі виробництво м’яса птиці, на відміну від інших видів, 2020 року зросло проти попереднього на 1,3%. Проте цей ріст був найменшим із 1960 року. Пандемія призвела до зниження економічної активності та виробництва продукції в багатьох галузях промисловості й сільського господарства, зменшення доходів населення і, як наслідок, споживчого попиту.  За даними Організації […]