Експерти радять
Готуємо на грилю: розпалюємо вогонь, використовуючи вугілля, дрова, тріски та пропан
Є багато способів розпалити вогонь: можна використати дрова, вугілля, пропан – ви самі обираєте те, що вам найбільше підходить. Також потрібно прочитати інструкцію до гриля, щоб дізнатися, що більше придатне для вашої моделі. Вугілля Для розпалювання вугільного гриля добре підходять брикети. Вони довго горять і дають стійке тепло, тому їх використовують для приготування їжі на непрямому вогні. Не слід підпалювати […]
Небезпечна картопляна хвороба хліба
Якщо через кілька днів після покупки хліб стає підозріло м’яким, ніби «тече», з’являється неприємний запах, з високим ступенем імовірності ми можемо сказати, що борошно (і відповідно хліб) заражені картопляною паличкою. Хліб набуває очевидних ознак низької якості, і навряд чи комусь прийде в голову його їсти. Як проявляється картопляна хвороба хліба? Отже, краще відмовитися від вживання хліба в їжу, якщо після […]
ВТМ: переваги і недоліки
Що таке приватна торгова марка? Продукт власної торгової марки виробляє контрактний або сторонній виробник, продають його під торговою маркою роздрібного продавця. Як роздрібний продавець ви вказуєте все про продукт: що до нього входить, як він упакований, який вигляд має етикетка. І платите за його виготовлення та доставку до вашого магазину. Пандемія у 2020 році та воєнні дії в 2022-му посприяли […]
Аксесуари для гриля
Приємний вигляд блискучого металу з приємним запахом смаженого м’яса і легким димом, напевно, не залишить байдужим кожного, хто вирішив на кілька годин втекти з бетонних джунглів міста. Але зробити цю вилазку на природу справді легкою та приємною допоможе не тільки давно знайома компанія і вдало підібраний день, але і правильно підібрані інструменти для грилю. Термометр Добрий термометр із щупом, […]
Норвезький коричневий сир гудбрандсдалсост
Нещодавно відкрила для себе сирну новинку, яка вразила мене не лише своїм оригінальним смаком, але і незвичним коричним кольором. Дозвольте поділитися з вами враженнями про цей продукт. Отже, знайомтеся – gudbrandsdalsost (гудбрандсдалсост, або gudbrandsdalen – гудбрандсдален), чи просто brunost (бруност) – норвезький напівтвердий сир, який ви зможете як полюбити, так і навіть зненавидіти з першого смаку. Чому? Адже поєднання […]