Експерти радять
Маасдам – конкурент швейцарського сиру ементаль
Опис та характеристики маасдаму дуже схожі на швейцарський сир. Проте маасдам – відома марка голландського сиру з великими дірками, солодкуватим смаком та унікальним ароматом. Він належить до категорії напівтвердих сирів із коров’ячого молока, термін визрівання – один-три місяці. Спочатку його задумували як бюджетний аналог ементаля. Але він виявився таким смачним та оригінальним, що сиру дали власну назву, яка тепер відома […]
Для ФОПів діятимуть нові правила роботи з 2022 року
Фізичні особи підприємницької діяльності зобов’яжуть використовувати реєстратори розрахункових операцій з 1 січня 2022 року. Це введення не стосуватиметься самозайнятих (ФОП першої групи з обігом до 1 млн на рік і без найнятих співробітників) та тих, хто не проводить розрахункові операції (працюють лише з бізнесом), тобто, у кого діяльність не передбачає касових операцій. На перших етапах перевірок обіцяють не проводити. Що […]
Кухонні ножі для м’яса: як обрати якісний і правильно використовувати
На сьогодні існує величезна кількість різноманітних ножів, які на кухні звичайної господині й не побачиш. То чому не дізнатися би щось корисне про професійні ножі саме для оброблення м’яса, і навіть поповнити свою кухонну колекцію новинками? Для певного виду продуктів існують відповідні види ножів. Незручно, неправильно та негігієнічно різати одним ножем м’ясо, овочі чи інші продукти. Спеціальні кухонні ножі відрізняються […]
Коли починається Різдвяний піст і що треба знати про нього
Піст перед Різдвом Господнім – останній у році, який готує душу і тіло вірян до зустрічі одного з найшанованіших свят. Також цей піст називають Пилипівським, адже він починається на наступний день після дня пам’яті святого апостола Пилипа. Різдвяний піст не настільки суворий у харчовій помірності, як, наприклад, Великий. За суворістю він подібний до Петрового посту. За Церковним Статутом забороняються продукти […]
Як затримати користувачів на своєму сайті
Ви створили чудовий сайт, продумали все до найдрібніших деталей та тричі відредагували контент. Ви впевнені, що він анітрохи не гірший за ті ресурси, на які ви намагаєтеся дорівнювати. То чому ж відвідувачі не затримуються на вашій сторінці? Погана оптимізація сайту Часто в таких статтях ідеться винятково про оптимізацію конкретно під мобільні версії, посилаючись на те, що мобільний інтернет-трафік зараз активно […]