Блог

Правила імпорту вина в Україну

17.03.2021

Іспанські вина є одними з найвідоміших у світі. Традиційно вважається, що вони терпкіші і міцніші, чим італійські та французькі. Багато вин Іспанії справді мають сильний смаковий букет, особливо червоні, які складають основу асортименту вин Іспанії за межами країни. Водночас тут роблять також прекрасні білі та рожеві вина. Іспанія знаменита коридою, запальними ритмами фламенко, ароматним хамоном та іншими принадами. Але не […]

Доставки їжі додому: як реалізувати бізнес-проект

16.03.2021

Доставка їжі – це завжди ціла подія й маленьке свято. Зараз під час пандемії ми маємо можливість влаштувати вечерю із улюбленими стравами, не виходячи з дому. А сама доставка набула різноманітних форм: ми можемо замовити фаст-фуд, вечерю з елітного ресторану на іншому кінці міста, продукти із супермаркету або одразу повний готовий раціон на тиждень. Із часом змінюються наші потреби, а […]

Крафтова випічка як особливий вид хлібного мистецтва

15.03.2021

Останні п’ять-сім років слово «крафтовий» міцно закріпилося в українській мові. Крафтовий одяг, крафтовий сир, крафтове пиво, крафтова випічка – про що це? У перекладі з англійського «craft» означає «майстерна робота» або «ремесло». Цим словом називають продукти, виготовлені не промисловим способом, а маленькими партіями за індивідуальними рецептами. Крафтові продукти все частіше згадують у ЗМІ. Але не всі споживачі розуміють різницю між […]

Користь кожний день: секретні інгредієнти фруктів та овочів

15.03.2021

Усі батьки прагнуть переконати малечу в тому, що овочі та фрукти дуже корисні. Тільки багато дорослих самі не замислюються над сенсом власних слів, достеменно нічого не знаючи про їхню цінність. Звичайно, вітаміни – це ще не всі корисні компоненти, які містяться у фруктах і овочах. То які ж ще секрети в них містяться? На жаль, діти їх зазвичай не люблять, […]

Боротьба за ефективність: як матеріально і нематеріально мотивувати персонал

15.03.2021

Одна з найбільш актуальних тем уже багато років поспіль – як мотивувати персонал. Кожний роботодавець хотів би знати, де в його працівника кнопка, натиснувши на яку, можна отримати високоефективного, ініціативного та лояльного професіонала. Загалом потрібно пам’ятати, що бажання працівників постійно змінюються і збільшуються. Як тільки основні потреби задоволені, їхнє місце займають інші потреби. Поведінка людини визначається не одним мотивом, а […]