Блог

Фудтренди-2021: як пандемія позначається на вподобаннях

26.04.2021

Пандемія внесла корективи навіть у кулінарні тренди. Якщо раніше вони будувалися переважно навколо нових продуктів або звичних інгредієнтів, але в несподіваному виконанні, то 2021 року гастрономічна мода складається з концепцій. Зокрема тренд на ЗСЖ-кулінарію починався з визначення найшкідливіших і найкорисніших продуктів: перші треба було обов’язково виключити з раціону, а другі зробити його основою. Альтернативні інгредієнти Головною темою 2020 року, безумовно, […]

Сир рикота: неймовірно смачний та корисний

23.04.2021

Традиційний італійський сир, отриманий із сироватки, – це рикота. Ніжна кремово-сирна структура, приємний солодкуватий смак і чудова здатність відтіняти і підкреслювати інші продукти і спеції роблять сир справжньою знахідкою. Рикота вирізняється низьким вмістом жиру і великою кількістю білків, кальцію, фосфору і цинку. Як і всі свіжі сири, рикота ніжний, адже в процесі приготування його практично не пресують, вживають протягом кількох […]

Мультиформатна стратегія SPAR Польща: власні магазини і роздрібні торговці

23.04.2021

SPAR Польща пропонує вражаючий асортимент товарів у різних цінових категоріях, допомагаючи клієнту через можливість справді великого вибору знайти те, що якнайкраще йому підійде. Реалізацію такого підходу забезпечила мультиформатна стратегія. Вона охоплює магазини, що належать компаніям і незалежним роздрібним  торговцям. Мультиформатна стратегія SPAR недавно відкрив супермаркети у Варшаві і Вроцлаві, кожен має торгову площу близько 500 м². Обидва магазини пропонують великий […]

Викладення фруктів та овочів на стенді

22.04.2021

Кожен досвідчений співробітник роздрібної торгівлі знає про всі складнощі, пов’язані з реалізацією плодоовочевої продукції. Причини криються не тільки в сезонності продажів і швидкості псування овочів і фруктів, а й ступеня сприйняття пропонованого товару покупцем. То як точно оцінити якість фруктів та овочів? Чому помідори краще виглядають із зеленим або жовтим перцем? Чому для освітлення стенду використовують лише біле світло? Куди […]

Вермут – полинне вино

22.04.2021

Вермут (від німецького «Wermut» – полин) – ароматизоване вино, приготоване змішанням виноматеріалів, етилового спирту-ректифікату, сахарози і настоїв інгредієнтів, серед яких головним є полин. Промислове виробництво вермуту почалося в Турині (Італія) 1786 року. Потім вермути стали виробляти у Франції та інших країнах. До складу вермуту входить від 75 до 80% виноградного вина, складний трав’яний екстракт, головні компоненти якого – полин гіркий; […]