Експерти радять
Усе, що треба знати про баранину
Баранина – смачне і поживне м’ясо, яке люди цінують ще з первісних часів. Про користь та шкоду баранини є безліч неправдивих думок, тому розвіємо чутки фактами. Хімічний склад баранини У баранині в півтора раза менше жиру, ніж у свинячої вирізки. Така особливість надає можливість вживати це корисне м’ясо для людей, які страждають від зайвої ваги. Через низький вміст жиру баранина […]
Пармезан – король сирного світу
Усім відомий цей чудовий італійський твердий сир. Пармезан універсальний: він прекрасно поєднується з вином, його можна плавити, додавати в салати, пасту, піцу, різото, а також подавати як снеки, порізавши на кубики. Оригінальна назва сиру пармезан – parmigiano reggiano. Найвідоміші в світі сорти твердого сиру – чедер, пармезан, ементаль, манча. При цьому їхні смаки радикально різні. Розглянемо коротко кожен з цих […]
Топ-7 технічних рішень в холодильному обладнанні
Ритейл – одна з тих сфер, де зміни відбуваються постійно. Покупці стають усе більш вимогливими, усе частіше звертають увагу не тільки на ціну та якість товарів, але й обстановку в магазині, рівень сервісу, зручність обладнання та багато іншого. Про те, як ритейлери підбирають торгове холодильне обладнання, аби ще знизити витрати на експлуатацію, розповімо далі. Віднедавна всі великі мережі ввели в […]
Новий світ пандемічного попиту споживачів
В умовах пандемії світ позбувся надії на пожвавлення торгівлі за рахунок збільшення споживчого попиту. До того ж вибору у ритейлерів особливо не було – введені владою обмеження змусили навіть консервативно налаштованих учасників ринку екстрено переводити формат торгівлі з традиційного роздрібу в онлайн. Наводимо деякі суттєві тенденції, які вплинуть на ставлення та поведінку споживачів щодо напоїв у світі після Covid-19. ЖИВИТИ […]
Фует – унікальний ковбасний делікатес
Фует – сиров’ялена ковбаса за оригінальним рецептом родом з Іспанії. Вона чудово поєднується з хорошим твердим сиром і в’яленими томатами, підходить для маленьких закусок. Достатньо нарізати ковбасу тонкими слайсами, покласти на скибочку хрусткого свіжоспеченого хліба, додати крапельку оливкової олії, листочок свіжої зелені і можна насолоджуватися насиченим смаком улюбленої ковбаси! Іспанська ковбаса фует: опис і смакові якості Історична батьківщина цієї сиров’яленої […]