Блог
Фрукти та овочі, які слід їсти якомога частіше, особливо під час пандемії коронавірусу
Вони зміцнюють імунітет, покращують здоров’я, стан шкіри і волосся, сприяють зниженню ваги. Фрукти та овочі мають бути на наших столах якомога частіше. Особливо під час пандемії, коли нам потрібна потужна імунна система, щоб захиститися від коронавірусної інфекції. Тому виникає запитання, які з них особливо часто мусять бути в нашому меню? Збалансоване харчування – один із ключових елементів здорового способу життя. […]
SPAR Австрія розпочинає співпрацю з Too Good To Go
SPAR – перший найбільший роздрібний продавець продуктів харчування в Австрії, який став партнером компанії Too Good To Go (надто хороше, щоб викидати). Усі магазини SPAR Gourmet у Відні, Нижній Австрії та Бургенланді пропонують упаковки з продуктами, термін придатності яких наближується до завершення, за третину роздрібної ціни. Пропонують ці пакети через додаток Too Good To Go. Клієнти можуть зменшити харчові відходи […]
Для чого нам управлінський облік
Спочатку дайте відповідь на запитання: чи багато власників або ТОП-менеджерів вивчало підсумкову річну бухгалтерські звітність? Певно, що небагато. Переважно це ті, хто розбирається в бухгалтерії. Основна маса управлінців різного рівня в своїй роботі керуються аналітичними звітами, які висвітлюють саме ті показники, які необхідні для ухвалення зважених рішень. Але водночас управлінського обліку не існує без бухгалтерського. Бухгалтерський облік – […]
Private Label для виробника
Випуск товарів PL для виробника, який має власні сильні бренди, – завжди компроміс. Тому що на одній чаші ваг це канібалізація продажів власних брендів, та ще й з низьким відсотком заробітку, а на другій –потреба ринку в цьому товарі. Так чи інакше така потреба буде задоволена замовником і для виробника бренду краще, якщо канібалізація продажів бренду буде за рахунок товарів, які […]
Фабрика-кухня: ключовий фактор успіху у власному виробництві
Фабрика-кухня – це підприємство громадського харчування з інноваційними технологіями і повним циклом виробництва, призначене для випуску напівфабрикатів, кулінарних і кондитерських виробів, постачання ними доготовельних підприємств, ресторанів, торговельних закладів. В основі проекту фабрика-кухня лежить чимало позитивних факторів: безпечність продукту, багатозадачність, унікальний асортимент, бренд, єдина виробнича програма, гнучкість та логістична система. Що дасть фабрика-кухня: – стабільну, повторювану якість продукції по всій мережі; […]