Блог

Сир рикота: неймовірно смачний та корисний

23.04.2021

Традиційний італійський сир, отриманий із сироватки, – це рикота. Ніжна кремово-сирна структура, приємний солодкуватий смак і чудова здатність відтіняти і підкреслювати інші продукти і спеції роблять сир справжньою знахідкою. Рикота вирізняється низьким вмістом жиру і великою кількістю білків, кальцію, фосфору і цинку. Як і всі свіжі сири, рикота ніжний, адже в процесі приготування його практично не пресують, вживають протягом кількох […]

Мультиформатна стратегія SPAR Польща: власні магазини і роздрібні торговці

23.04.2021

SPAR Польща пропонує вражаючий асортимент товарів у різних цінових категоріях, допомагаючи клієнту через можливість справді великого вибору знайти те, що якнайкраще йому підійде. Реалізацію такого підходу забезпечила мультиформатна стратегія. Вона охоплює магазини, що належать компаніям і незалежним роздрібним  торговцям. Мультиформатна стратегія SPAR недавно відкрив супермаркети у Варшаві і Вроцлаві, кожен має торгову площу близько 500 м². Обидва магазини пропонують великий […]

Викладення фруктів та овочів на стенді

22.04.2021

Кожен досвідчений співробітник роздрібної торгівлі знає про всі складнощі, пов’язані з реалізацією плодоовочевої продукції. Причини криються не тільки в сезонності продажів і швидкості псування овочів і фруктів, а й ступеня сприйняття пропонованого товару покупцем. То як точно оцінити якість фруктів та овочів? Чому помідори краще виглядають із зеленим або жовтим перцем? Чому для освітлення стенду використовують лише біле світло? Куди […]

Вермут – полинне вино

22.04.2021

Вермут (від німецького «Wermut» – полин) – ароматизоване вино, приготоване змішанням виноматеріалів, етилового спирту-ректифікату, сахарози і настоїв інгредієнтів, серед яких головним є полин. Промислове виробництво вермуту почалося в Турині (Італія) 1786 року. Потім вермути стали виробляти у Франції та інших країнах. До складу вермуту входить від 75 до 80% виноградного вина, складний трав’яний екстракт, головні компоненти якого – полин гіркий; […]

Мінімізуємо природні товарні втрати у продуктовому магазині

21.04.2021

Зниження товарних втрат у продуктовому магазині – завдання, що вимагає першочергового вирішення. Боротися із цими неприємностями найкраще із залученням професіоналів, вкладаючи гроші в систему безпеки і автоматизований облік товарів. Розгляньмо причини виникнення товарних втрат. Природні товарні втрати – це втрати, що виникають внаслідок впливу негативних і шкідливих умов зовнішнього середовища на продукцію з певними фізико-хімічними і біологічними особливостями у процесі […]