Блог

Private label у кризовий період

15.04.2021

Власні торговельні марки виявилися чудовим вибором у час споживчого песимізму, повідомляють «Економічні новини». Глобальне зростання інтересу рrivate label до експерти частково пояснюють пандемією: у будь-який кризовий період продаж власних торговельних марок зростає просто тому, що їхня ціна нижча, ніж брендова продукція. Але цього разу попит, який збільштвся, за прогнозами, може внести значні зміни в структуру ринку. Коли вивчаєш цифри зарубіжних […]

TikTok для бізнесу. Чи потрібно створювати?

14.04.2021

Якщо ви думаєте, що TikTok – чергова соцмережа для дітей та підлітків, то ви помиляєтеся. Сьогодні це четверта за популярністю соціальна мережа в світі й найбільш завантажуваний відеододаток на планеті. Розглянемо особливості TikTok для маркетинг і просування бізнесу. Що таке TikTok? TikTok – це популярна соціальна мережа, що дозволяє створювати креативні відеоролики тривалістю 15 або 60 секунд з накладанням музики, […]

Всенародний делікатес: домашня ковбаса

13.04.2021

Спочатку ковбаса була придумана як новий спосіб подачі їжі, метод консервації великої кількості м’яса. Ковбаса швидко стала популярною, адже зберігати та продавати такий продукт було дуже зручно. Уперше про ковбасу згадували стародавні китайці і греки в 500 році до нашої ери. Особливо щедрі описами цієї страви греки, але достеменно не встановлено, що саме вони є авторами ковбаси. Римські кулінари, щоб […]

Теорія обману, або Як фальсифікують харчові продукти

12.04.2021

Підробка продуктів існує давно, але якщо раніше підробка товарів була простою, то зараз із розвитком харчової індустрії та впровадження новітніх технологій вона стала більш складною. То які ж оцінки потенційного ризику фальсифікації? Необхідно врахувати зареєстровані раніше випадки підмішування сторонніх продуктів або фальсифікації, наприклад, пташиний жир в рослинній олії в Україні. Наявність меламіну (хімікат, який використовують у виробництві клеїв і пластмас) […]

Копченні продукти: ідеальний баланс смаку та користі

12.04.2021

Чим обумовлена шалена популярність копченого м’яса, ковбас, риби, їхня щоденна присутність на наших столах і в меню елітних ресторанів? Безумовно, їхнім апетитним виглядом, приємним смаком, чудовим ароматом з ноткою диму. А ще вони достатньо довго зберігаються. Однак мало хто знає, як відбувається цей процес відбувається. Способи копчення м’яса, птиці та риби, їхні відмінності Копчення у виробничих цехах може бути холодним, […]