Ексклюзивний бренд SPAR – CENSA Coffee

15.06.2021

Одним із драйвером для збагачення точок продажу (POS) стає формат «кава із собою». Універсальне рішення CENSA Coffee для SPAR International із легкістю масштабується у мережі SPAR, роблячи акцент на швидкість, зручність та лаконічність.

Збереження моменту

Рішення CENSA Coffee допомагає клієнтам відзначати різні кавові моменти протягом дня. Цей ексклюзивний бренд SPAR забезпечує роздрібним торговцям SPAR більш вигідніше позиціонування, ніж існуюча концепція SPAR Coffee-to-Go. До того ж доступний в трьох форматах – від самообслуговування до кафе із баристою.

• CENSA Coffee-to-Go – це формат самообслуговування, орієнтований на покупців, які дуже чутливі до часу, які як і раніше, хочуть насолоджуватися прекрасним смаком у кожній чашці. Цей формат ідеально підходить для невеликих магазинів, де ключовим фактором є високий рівень зручності.

• CENSA Coffee ідеально підходить для роздрібних продавців SPAR, що бажають збільшити час, який їхні покупці проводять у магазинах. Цей формат кафе, яким керує бариста, включає в себе спеціальні місця для сидіння в приміщенні, які забезпечують соціальну взаємодію.

• CENSA Coffee Plus – це велике кафе, в якому обслуговує бариста. Воно ідеально підходить для великих магазинів, зокрема для відкритих і закритих майданчиків.

Комплексне рішення

Додавання концепції CENSA Coffee підсилює асортимент категорії зручних товарів у магазинах SPAR, пропонуючи роздрібним торговцям можливість підвищити як відвідуваність, так і цінність категорії.

Повне рішення CENSA Coffee включає в себе рекламні матеріали для торгових точок і комунікаційні матеріали, а також набір маркетингових інструментів, які демонструють унікальну ідентичність бренду. Участь пріоритетних постачальників SPAR International, включаючи Wanzl і Gruppo Cimbali, гарантує найкращі в своєму класі рішення щодо обладнання.

Щоб доповнити концепцію, SPAR International створив унікальну кавову суміш CENSA після тривалого процесу пошуку і відбору кавових зерен. Кава в зернах SPAR CENSA Dark Roast повільного обсмаження, 100% органічна, сертифікована Rainforest Alliance. Темна обсмажка доступна як в магазині, так і в роздрібній упаковці.

Оcтанні реалізації

Саудівська Аравія в грудні 2020 року відкрила магазин SPAR Express в цифровому місті Ер-Ріяда, багатофункціональному комплексі з комерційними, житловими і торговельними приміщеннями. Уперше в Саудівській Аравії цей новий магазин об’єднав рішення CENSA Coffee, рішення для хлібобулочних виробів SPAR та роздрібну торгівлю високоякісними продуктами харчування. Якісна кава, яку готують досвідчені бариста, і ароматна випічка роблять стійку CENSA Coffee привабливою для клієнтів в будь-який час дня.

– SPAR Саудівська Аравія відсвяткував запуск першої концепції кафе CENSA Coffee в недавно відкритому SPAR Express у престижному районі цифрового міста Ер-Ріяда.

Це нововведення від SPAR International пропонує великий асортимент гарячих і холодних напоїв. Він розташований поряд із новою концепцією пекарні SPAR, яка пропонує свіжу випічку, круасани, піцу на замовлення та інші смаколики.

Кафе і пекарня CENSA забезпечують близько 50% продажу в магазинах і щодня обслуговують понад 800 клієнтів, – зазначив Абдулла Фахан Ас-садхана, менеджер з маркетингу SPAR Саудівська Аравія.

SPAR Саудівська Аравія планує включити концепцію CENSA Coffee в усі майбутні розробки. Всі магазини будуть перейменовані на CENSA протягом 2021 року.

За матеріалами SPAR