Блог
Коли починається Різдвяний піст і що треба знати про нього
Піст перед Різдвом Господнім – останній у році, який готує душу і тіло вірян до зустрічі одного з найшанованіших свят. Також цей піст називають Пилипівським, адже він починається на наступний день після дня пам’яті святого апостола Пилипа. Різдвяний піст не настільки суворий у харчовій помірності, як, наприклад, Великий. За суворістю він подібний до Петрового посту. За Церковним Статутом забороняються продукти […]
Як затримати користувачів на своєму сайті
Ви створили чудовий сайт, продумали все до найдрібніших деталей та тричі відредагували контент. Ви впевнені, що він анітрохи не гірший за ті ресурси, на які ви намагаєтеся дорівнювати. То чому ж відвідувачі не затримуються на вашій сторінці? Погана оптимізація сайту Часто в таких статтях ідеться винятково про оптимізацію конкретно під мобільні версії, посилаючись на те, що мобільний інтернет-трафік зараз активно […]
Холодний десерт: як винайшли морозиво
Хто винайшов морозиво, зараз насправді не відомо, але найбільш відомі історії виникнення починаються з імператорів Нерона та Тану. Більш як три тисячі років тому в будинках багатих китайців було заведено пригощати гостей десертом холодного приготування, тобто приготованого із снігу або льоду і фруктових соків. Морозиво стало дуже популярним десертом при королівських палацах та в аристократів. Через те, що був дуже […]
Private label: як практикують у Казахстані
Товари та послуги під Private Label представлені у численних категоріях – від продуктів харчування, косметики та до веб-хостингу. Найчастіше вони позиціонуються як дешевша альтернатива локальним, національним чи міжнародним маркам. Мережі, як правило, не будують заводи та фабрики, вони домовляються з виробниками про випуск лінійки продукції з власним логотипом. За рахунок зниження витрат на рекламу, дистрибуцію тощо такі товари доходять до […]
Природні енергетики: уся правда про сухофрукти
Сухофрукти – природне джерело швидких вуглеводів, органічних кислот, пектинів, клітковини, макро- і мікроелементів, тобто, по суті, природний енергетик. Секрет у тому, що при висушуванні з фруктів іде волога, а всі корисні речовини залишаються. Концентрація вітамінів особливо висока при природному способі сушіння на сонці – до 90% порівняно із свіжими фруктами. Але навіть при промисловому виробництві вона може досягати 80%. Висушені […]