«Наш Край» передав допомогу для луцьких сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

08.04.2020

У непрості часи ми повинні згуртуватись та діяти злагоджено, як єдина велика команда, тоді подолати будь-які труднощі буде нам до снаги.

Мережа «Наш Край» давно обрала для себе одним із важливих векторів розвитку – Корпоративну соціальну відповідальність, як обов’язкову складову функціонування свого бізнесу.

У своїй щоденні роботі ми прагнемо якісно покращити рівень життя громад, у яких і для яких ми працюємо.

Щодня своє ми докладаємо зусиль, щоб наші магазини були центром сталого розвитку територій де вони функціонують: осередком соціального життя громади, комфортним місцем роботи та місцем отримання корисної інформації.

Свого часу ми запустили інтернет-магазини у багатьох регіонах України, зокрема у Луцьку. Це допомагає сьогодні лучанам у період ізоляції комфортно та безпечно здійснювати покупки.

Також ми повсякчас активно допомагаємо та співпрацюємо з багатьма громадськими та волонтерськими організаціями Волинської область.  От і у період карантину, щоб підтримати сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, одиноких та людей похилого віку, а також людей з особливими потребами, ми передали Управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради допомогу: продуктові набори на суму 50 000 грн.

Керівниця Управління соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді міськради Ліна Галан:

 «Під час епідеміологічної кризи Управління зверталося до всіх суб’єктів господарювання, до соціально-відповідального бізнесу, щоб заручитися їхньою підтримкою. Вони промоніторити, що найбільше сьогодні потребують люди. Ми зателефонували до керівництва «Нашого Краю», і вони одразу пішли на контакт і вирішили допомогти. Привезли вчора 400 потужних продуктових наборів, які ми будемо розділяти між сім’ями і розвозити впродовж тижня. За день можемо роздати 40-50 продуктових наборів, адже фізично більше не встигаємо. Зараз ми сформуємо списки, кому потрібна найбільше допомога і почнемо розвозити».

Ми переконані, що Україну врятує кожен з нас, якщо будемо дбати один про одного, адже ми велика нація, і достойні бути щасливими та успішними.

No tags for this post.