Мережа «Наш Край» спільно з Modern Expo розробили новий унікальний проєкт

09.04.2020

У Луцьку завдяки зусиллям компанії Modern Expo, міжнародного виробника торговельного обладнання, та мережі «Наш Край» розпочала роботу перша в Україні автоматизована поштова станція. Вона дозволяє доставляти (отримувати) продукти харчування та інші товари у зручний час та максимально безпечно, без походу у магазин та без контакту із кур’єром.  Встановлена вона перед головним офісом  Modern Expo, яка виступила ініціатором даного проекту.

На разі, скористатися даною послугою може кожен працівник Modern Expo. Для цього необхідно у будь-який зручний час зробити онлайн замовлення у Інтернет-магазині «Наш Край», отримати на телефон повідомлення із унікальним кодом, зісканувати його у поштоматі та забрати замовлення.

Товари для таких замовлень пакуються у спеціальне фасування. Поштомат підтримує температурний режим від +2 до +6 °C, що дозволяє безпечно зберігати продукти харчування тривалий час без шкоди якості.

Щодо кількості замовлень, то на сьогодні прогнозується від 200 до 300 замовлень щодня, які буде опрацьовувати Інтернет-магазин.

Менеджер проекту, Антон Кондратенко:

«Карантин – це період не тільки для самоізоляції але й час для переходу на новий рівень діджиталізації.

Свого часу проект мережі «Наш Край» Інтернет-магазин був просто новинкою і такою собі додатковою опцією, про яку знали але користувались вряди-годи. Сьогодні ж – це найзатребуваніша послуга та дуже важливий елемент життя мешканців міст, в яких він працює (ЛуцькРадивилівСмілаБердичівБориславДолинаЗолочівКамінь-Каширський,  Ковель,  Красилів,  Надвірна,  СарниСлавутаТульчинХмельницькийЧернівці).

На часі виявився ще один проект, робота над яким розпочалась ще за довго до карантину, та тривала більш як півроку. Це перша в Україні автоматизована поштова станція.»

Безпечно, легко та інноваційно.

No tags for this post.