Блог
Риба та морепродукти
Риба та морепродукти мають велике значення у харчуванні людини і становлять значну частину її раціону. За харчовими і кулінарними якостями риба не поступається м’ясу, а за легкістю засвоєння навіть перевершує його, що є однією з переваг цього продукту. Цінність риби як продукту харчування визначається значним вмістом протеїну (білка). Однак крім повноцінних білків, у рибі містяться добре засвоювані жири, мінеральні речовини, а також […]
Локдаун 2.0. До чого готуватися орендарям і власникам приміщень?
2020 рік став найскладнішим для економіки та бізнесу за останнє десятиріччя. Крім звичних проблем, з’явився новий, абсолютно неочікуваний виклик – COVID-19 і пов’язані з ним карантинні обмеження. Ледве перевівши подих після весняного локдауну, підприємці та великий бізнес сприйняли новину про другу хвилю захворюваності і неминуче повторення жорсткого карантину в січні 2021 року на межі паніки. То чого ж варто очікувати […]
Автоматизація торгівлі – правильний вибір
Ринок програмного забезпечення для автоматизації торгівлі в Україні – монополізований. Перевіреної аналітики щодо розподілу ринку, на жаль, немає, проте за оцінками експертів, наприклад, доля 1С на ринку програм для бухгалтерського обліку складає 98%, приблизно така сама ситуація спостерігається на ринку ERP-програм. Добре це чи погано, важко сказати, але в такій ситуації інколи користувач робить вибір без вибору і не завжди […]
Відеоспостереження та відеоаналітика – прогнози на майбутнє
За оцінкою дослідницького агентства Gartner, ринок відеоспостереження і відеоаналітики мінятиметься таким чином: у 2021 році відбудеться масове впровадження відеоаналітики в торгівлю, медицину, у транспортну сферу і на виробничі підприємства; у 2022 році технологію штучного розуму будуть широко застосовувати, але лише 10% фахівців-аналітиків зможуть використовувати весь її потенціал. Це говорить про те, що технології втечуть далеко вперед, але на трудовому ринку […]
Різдвяна випічка
Випічка є одним із способів приготування їжі. Ще з давніх часів наші предки навчилися випікати хліб на розпеченому камінні та достойно оцінили користь і поживність такого продукту. Згодом випікання урізноманітнили різними рецептами. І в сучасному сьогоденні за допомогою духовки людство навчилося готувати справжні рецепти смачної та корисної випічки. Висока харчова цінність виробів полягає у високому вмісті жирів, вуглеводів і […]