Блог

Ексклюзивний бренд SPAR – CENSA Coffee

15.06.2021

Одним із драйвером для збагачення точок продажу (POS) стає формат «кава із собою». Універсальне рішення CENSA Coffee для SPAR International із легкістю масштабується у мережі SPAR, роблячи акцент на швидкість, зручність та лаконічність. Збереження моменту Рішення CENSA Coffee допомагає клієнтам відзначати різні кавові моменти протягом дня. Цей ексклюзивний бренд SPAR забезпечує роздрібним торговцям SPAR більш вигідніше позиціонування, ніж існуюча концепція […]

Основні напрямки інформаційної безпека підприємства

14.06.2021

Конфіденційна інформація входить у сферу підвищеного інтересу конкуруючих компаній, надто у сфері торгівлі. Інформаційна безпека передбачає гарантування захисту даних від розкрадань або змін як випадкового, так і навмисного характеру. Система забезпечення інформаційної безпеки стає ефективним інструментом захисту інтересів власників та користувачів інформації. Інформаційна безпека є елементом організації безпеки підприємства в цілому і потребує належного підходу до її розробки, впровадження та […]

Солодкі гроші: 10 найбагатших світових кондитерських виробників

11.06.2021

Одне з найбільших задоволень – з’їсти що-небудь солодке. Багатьом абсолютно не важливо, що ціна такого задоволення доволі висока – фігура, на якій з’являються зайві сантиметри. Більшість із нас просто закохані у всіляку смакоту, а творці солодощів вміло користуються нашими слабкостями і заробляють на них шалені гроші. Сьогодні ми склали ТОП-10 найбагатших кондитерських компаній в світі. 10. Компaнiя Lindt (Швейцaрiя), 3,15 […]

Контролюємо шкідників за системою НАССР

10.06.2021

Запровадження програми НАССР стало основною моделлю управління якістю і безпекою продукції. В основі системи передбачено зокрема і контроль шкідників, знищення гризунів, комах та інших організмів.   Шкідники – це будь-які організми, шкідливі для здоров’я людини, що завдають матеріальні збитки або заподіюють занепокоєння. Зазвичай до них зараховують дрібних гризунів, зокрема мишей і щурів, комах, зокрема мух, тарганів, мурашок, птахів тощо. Дератизація – […]

Високі кухонні технології: як працює молекулярна кулінарія

09.06.2021

Здавалося би, усе, що можна, уже приготовлено і випробувано, але кулінарія продовжує розвиватися. На зміну стилю ф’южн у «високої кулінарії» приходить молекулярна кухня, яка змінює консистенцію і форму продуктів до невпізнання. Яйце з білком всередині і жовтком зовні, запінене м’ясо з гарніром з спіненою картоплею, желе із смаком маринованих огірків і редиски, сироп з крабів, тонкі пластинки свіжого молока існують […]