SPAR Бельгія: новий концепт зручності

24.03.2021

Нещодавно після капітального, шестимісячного ремонту запрацював супермаркет SPAR Ressaix.  Оновлений супермаркет площею 750 кв. м має зручний та простий дизайн, а чітке планування забезпечує комфортність закупів для покупців. Родзинкою супермаркету стала пекарня.

Магазин SPAR розташований на жвавій вулиці в ідеальному місці серед кількох підприємств, шкіл і спортивних клубів. Також біля магазину є парковка на 60 машиномісць.

Додаткові послуги

Незалежний роздрібний торговець SPAR Олександр Сєроно надає великого значення обслуговуванню клієнтів. Його команда з 15 співробітників завжди готова допомогти клієнтам.

Справжня родзинка SPAR Ressaix – це пекарня із великим асортиментом свіжого хліба, який випікають щодня у магазині. Тому, коли покупці заходять у магазин, їх зустрічає чудовий запах свіжоспеченої здоби.

Олександр додає: «Ми також розширили асортимент готових страв. У нашому відділі делікатесів і вин ми встановили планшет, який допомагає клієнтам обрати вино.

Він зауважив, що «органічні і місцеві продукти також займають дуже важливе місце в магазині».

Зосередження на стійкому розвитку

SPAR Ressaix тепер включає в себе екологічно чисті технології, що знижують його вплив на навколишнє середовище і споживання енергії, включаючи повністю світлодіодну систему освітлення і системи охолодження CO2.

У системах охолодження CO2 більш дорогий, ніж традиційний фреон, але в довгостроковій перспективі він ефективніший.

Таким чином у SPAR ми пропонуємо сучасність, свіжість та якість поряд із відмінним клієнтським досвідом і доброзичливим обслуговуванням клієнтів.

За матеріалами ресурсу https://spar.ua/