Блог
Як формувати асортимент у сучасному супермаркеті
Фoрмувaння aсoртименту пiдприємств рoздрiбнoї тoргiвлi вимaгaє спецiaльних знaнь в oблaстi кoмерцiї, екoнoмiки, мaркетингу. Це oбумoвленo принципaми цiєї рoбoти, серед яких oрiєнтaцiя нa зaпити кoнкретних груп спoживaчiв i зaбезпечення рентaбельнoї рoбoти пiдприємствa.
Організовуємо бухгалтерський облік на новоствореному підприємстві
При створенні підприємства перед власником постають питання: із чого розпочати бухгалтерський облік на підприємстві, чи потрібно затверджувати якісь накази, коли саме необхідно скласти наказ про облікову політику?
Як відкрити продуктовий магазин: пошук локації та основні етапи
Якщо ви відкриваєте звичайний роздрібний бізнес, ви повинні зосередитися на пошуку найкращого торгового приміщення.
Яку воду корисно вживати?
Довкола вживання води вже виникло чимало запитань: «норма» води в день, смачна – не смачна, безпечна чи ні? Втім, беззаперечно – регулярне вживання води необхідне нашому організму для нормальної роботи. Цей процес називають гідратацією.
Розпочинаємо сезон грилю
Один з найприємніших ароматів весни – запах смаженого м’яса на грилі. Але насолоджуватися грилем можна не лише в весняно-літній сезон. Завдяки сучасній технології ми можемо розтягнути «сезон пікніків» на цілий рік.