Експерти радять
Вибір холодильного обладнання та розміщення для продажу свіжого м’яса
На даний час спеціалізований м’ясний магазин можна фактично зустріти в будь-якому районі міста. У багатьох супермаркетах є величезні м’ясні відділи із великим вибором свіжого м’яса та м’ясних напівфабрикатів. На ринках встановлені цілі ряди вітрин для свіжого м’яса. Люди купували , купують і будуть завжди купувати м’ясо
Перехід від традиційного роздрібного бізнесу до онлайн-продажів: виклики та переваги
Війна в Україні призвела до значних змін у роздрібній торгівлі. Багато офлайн-магазинів були пошкоджені або зруйновані, а інші були змушені закритись через нестачу товарів та клієнтів. У таких умовах ритейлери були змушені переорієнтовуватися на онлайн-продажі.
Пароконвектомат – продуктивність, якість страв та інтелект
Коли мова про сучасну професійну кухню, неможливо пройти повз такого теплового обладнання як пароконвектомат. Компаніям, виробникам цього обладнання, вдалося домогтися настільки ефективної і комфортної роботи своїх конвекційних печей і пароконвектоматів, що кухарі, самостійно випробувавши переваги продукції вже не бажають користуватися будь-якою іншою технікою.
Період окупності проєкту магазину
Новий бізнес починається з інвестицій. Діючий бізнес періодично також потребує інвестицій. Як же визначити, чи доцільними будуть інвестиційні вкладення та яку віддачу можна очікувати від них в майбутньому? Для відповіді на це питання розраховують такий показник як період окупності проєкту (Payback Period – PBP).
Як в Україні зростають ціни на продукти
В Україні за рік повномасштабної війни харчові продукти подорожчали на 31,5%.