Мережі «Наш Край» та SPAR провели щорічні збори директорів

09.07.2021

9 серпня мережі «Наш Край» та SPAR за доброю традицією провели  чергові збори директорів, керуючих торговельними закладами та керівників структурних підрозділів центрального офісу.
Перше слово було надане генеральному директору мережі Віктору Мольченку, який говорив про історію успіху та перспективи на ринку ритейлу, а також підсумував 20 років роботи мережі «Наш Край».

Також під час зустрічі обговорювали результати продажів категорій за перше півріччя 2021 року та акценти власного імпорту, роботу з товарами Private Label та програму лояльності DRUZI; ділилися першими результатами  проектів “Амбасадори” та “Експерти” та презентували колективну монографію “Анатомія ритейлу”, яку в якості подарунку вручили керуючим. Своє бачення мали можливість висловити всі керівники департаментів, а слухачі поставити запитання.

Віктор Мольченко: «Ми підтримуємо традицію таких зустрічей, оскільки це важливий безпосередній діалог із керівниками магазинів, можливість обмінятись досвідом та донести ключові акценти у роботі мереж. Це хороша можливість почути кожного та бути почутим у живому спілкуванні та при обговоренні дискусійних питань.»

No tags for this post.