МЕРЕЖА «НАШ КРАЙ» – НЕЗМІННИЙ ПАРТНЕР І УЧАСНИК ВИСТАВКИ БІЗНЕС-МОЖЛИВОСТЕЙ «ФРАНЧАЙЗИНГ»

02.04.2024

Франчайзинг є рушійною силою світової економіки та може стати потужним стимулом для розвитку вітчизняної. Мережа “Наш Край”, яка одним із основних векторів розвитку обрала для себе саме франчайзинг, вже вкотре бере участь у одній з наймасштабніших європейських виставок «Франчайзинг», яка у цьому році святкує своє 20-ти річчя.

Виставка охоплює всі аспекти франчайзингової схеми ведення бізнесу: українські та іноземні франшизи, обладнання для відкриття бізнесу, послуги для бізнесу, комерційна нерухомість та програми фінансування.

Команда “Наш Край” отримала нагороду від організаторів виставки “За незламність”, адже традиційно є незмінним партнером і учасником виставки.

Проходитиме захід 2–4 квітня у ВЦ АККО Інтернешнл та буде корисна тим, хто мріє про власний бізнес або вже планує його розпочати.

На ній кращі експерти галузі будуть презентувати усе необхідне для вдалого старту власної справи:

1 надійні франшизи;

2 обладнання;

3 послуги для бізнесу;

4 комерційну нерухомість;

5 джерела фінансування.

Франчайзингові моделі можуть задовольнити найвибагливішого підприємця. Десятки напрямків бізнесу, у яких можна розпочати власну справу зі стартовим капіталом від кількох тисяч. Також маємо чудовий бонус від нашої мережі – завантажуйте безкоштовно запрошення та приходьте, щоб відвідати наш стенд та дізнатись більше про франчайзингові можливості у ритейлі.

No tags for this post.