Економічний тил працює

25.03.2022

Ми продовжуємо роботу на економічному фронті, адже бізнес в Україні повинен працювати, щоб забезпечити надійну підтримку на передовій. Тому ми не тільки дбаємо про роботу наших магазинів, що працюють, а й забезпечуємо розвиток мережі «Наш Край» в теперішніх реаліях.

Так, зараз ситуація досить непроста, проте місце для роботи і розвитку завжди є.

Наша компанія вже понад 20 років працює на ринку франчайзингу в Україні саме у сфері продуктового ритейлу, а сьогодні це одна із найважливіших галузей економіки. Відкривши вже понад 280 торговельних закладів різного формату, ми знаємо на практиці, як налаштувати роботу магазину, запустити його у будь-якій ситуації та налагодити за різних економічних умов ефективний ланцюжок постачання. Ми співпрацюємо з багатьма регіональними виробниками, тому маємо можливість забезпечити наявність продуктів харчування навіть у ситуації, коли великі корпорації та підприємства не можуть надати свою продукцію.

Зараз існує істотна передумова для бізнесу зосередитись саме у західних регіонах, і тут ми, як ніхто, добре володіємо знанням ринку нерухомості, базою постачальників і маємо власний розподільчий центр у західному регіоні та надійних партнерів.

Окрім того, наші фахівці розробляють та надають готовий бізнес-план із врахуванням усіх особливостей регіону та місця розташування торговельного об’єкту, готують ефективний маркетинговий план, надають кваліфіковану допомогу та супровід при відкритті магазину, автоматизують роботу торговельного закладу завдяки власному програмному забезпеченню та надають унікальну програму лояльності.

Віднови або розпочни свій бізнес, створи робочі місця та працюй для перемоги.

No tags for this post.