Експерти радять

Як відкрити та запустити відділ кулінарії?

26.03.2023

Бізнес кулінарії швидко зростає за останні кілька років і забезпечує відповідно приріст товарообігу. Експерти прогнозують, що і на наступні роки готові страви становитимуть значну частину обороту, але з правильною концепцією, свіжістю та якістю страв. Тому виникає питання: «чи правильну кулінарію я пропоную покупцеві?», «як підвищити прихильність клієнтів та залучити більше клієнтів?».

Як ефективно викладати м’ясо, субпродукти та м’ясних напівфабрикатів

25.03.2023

Для загального показу можуть викладатися товари комплексного попиту чи будь-які інші товари, які подаються до столу разом із м’ясом. На прийняття споживачем рішення про комплексну покупку таких товарів впливають рекламно-інформаційні матеріали, що вивішуються в місцях продажу. Без цього спільна викладка пов’язаних між собою товарів буде даремною.

Бізнес-план: опис компанії

18.03.2023

Нагадаємо: ми розглядаємо процес створення бізнес плану — це техніко-економічне обґрунтування діяльності підприємств у ринкових умовах, програма його діяльності, яка характеризує модель підприємства в майбутньому.

Які маркетингові будуть тренди у 2023 році?

16.03.2023

Деякі маркетингові тренди тривають вічно. Насправді вони приходять і зникають із великою швидкістю — і маркетологи повинні адаптуватися.

Збільшуємо продажі кави у супермаркеті

15.03.2023

Існує багато факторів, які можуть впливати на збільшення продажів кави