Експерти радять

Кухонні ножі для м’яса: як обрати якісний і правильно використовувати

18.11.2021

На сьогодні існує величезна кількість різноманітних ножів, які на кухні звичайної господині й не побачиш. То чому не дізнатися би щось корисне про професійні ножі саме для оброблення м’яса, і навіть поповнити свою кухонну колекцію новинками?    Для певного виду продуктів існують відповідні види ножів. Незручно, неправильно та негігієнічно різати одним ножем м’ясо, овочі чи інші продукти. Спеціальні кухонні ножі відрізняються […]

Коли починається Різдвяний піст і що треба знати про нього

16.11.2021

Піст перед Різдвом Господнім – останній у році, який готує душу і тіло вірян до зустрічі одного з найшанованіших свят. Також цей піст називають Пилипівським, адже він починається на наступний день після дня пам’яті святого апостола Пилипа. Різдвяний піст не настільки суворий у харчовій помірності, як, наприклад, Великий. За суворістю він подібний до Петрового посту. За Церковним Статутом забороняються продукти […]

Як затримати користувачів на своєму сайті

12.11.2021

Ви створили чудовий сайт, продумали все до найдрібніших деталей та тричі відредагували контент. Ви впевнені, що він анітрохи не гірший за ті ресурси, на які ви намагаєтеся дорівнювати. То чому ж відвідувачі не затримуються на вашій сторінці? Погана оптимізація сайту Часто в таких статтях ідеться винятково про оптимізацію конкретно під мобільні версії, посилаючись на те, що мобільний інтернет-трафік зараз активно […]

Холодний десерт: як винайшли морозиво

09.11.2021

Хто винайшов морозиво, зараз насправді не відомо, але найбільш відомі історії виникнення починаються з імператорів Нерона та Тану. Більш як три тисячі років тому в будинках багатих китайців було заведено пригощати гостей десертом холодного приготування, тобто приготованого із снігу або льоду і фруктових соків. Морозиво стало дуже популярним десертом при королівських палацах та в аристократів. Через те, що був дуже […]

Природні енергетики: уся правда про сухофрукти

25.10.2021

Сухофрукти – природне джерело швидких вуглеводів, органічних кислот, пектинів, клітковини, макро- і мікроелементів, тобто, по суті, природний енергетик. Секрет у тому, що при висушуванні з фруктів іде волога, а всі корисні речовини залишаються. Концентрація вітамінів особливо висока при природному способі сушіння на сонці – до 90% порівняно із свіжими фруктами. Але навіть при промисловому виробництві вона може досягати 80%. Висушені […]