Блог
SPAR Норвегія випробовує новітню холодильну технологію
Бізнес SPAR поставив перед собою мету обмежити шкоду для клімату, скоротивши викиди парникових газів і споживання електроенергії. На реалізацію цих планів у Норвегії SPAR встановив більш ощадну систему охолодження, яка може вдвічі знизити споживання енергії порівняно із традиційними конструкціями. Водночас ця технологія буде непомітною і комфортною для покупців. SPAR Røyken в графстві Вікен, як повідомляється, є першим магазином у Скандинавії, […]
Про переваги, які дасть експорт для вашого бізнесу
Рішення почати експорт – складний стратегічний крок у розвитку бізнесу, але в нього багато переваг: від збільшення бази клієнтів до участі в грандіозних спільних проектах з іншими успішними компаніями світу. Переваги експорту Ви можете суттєво розширити свої ринки, зменшивши залежність від будь-якого з них. Більше виробництво може призвести до більшої економії на масштабі та кращої рентабельності. Ваш […]
Облік надходження товарів: особливості застосування
Згідно із пунктами 8 і 9 П (С)БО 9, придбані товари, як і інші запаси, зараховують на баланс за первісною вартістю. Відповідно до П(С)БО 7, первісна вартість – це історична (фактична) собівартість необоротних активів у сумі грошових коштів або справедливої вартості інших активів, сплачених (переданих), витрачених для придбання (створення) необоротних активів. Вона складається з таких фактичних витрат: – сум, що […]
Шашликові лайфхаки: варіанти смачного і соковитого м’яса
Нарешті холод відступив, люди починають прокидатися після сплячки. Правда, кожен по-різному. Багато хто за звичкою безперервно дивиться улюблені серіали і постить фото в Facebook. Інші прописалися біля турніків, захопили бігові доріжки і підіймають залізо у залі. А в найбільш активних в холодильнику маринується м’ясо для шашлика. То як же замаринувати м’ясо найкращим чином? Як зробити так, щоб усі були у […]
Здорове харчування завжди в тренді
Сьогодні ми ледь встигаємо стежити за тим, як стрімко розвивається тема здорового способу життя та правильного харчування. З’являються все нові продукти. А вчені на цьому поприщі роблять сенсаційні відкриття щодо користі та шкоди тих чи тих продуктів, кожен дієтолог відстоює свою власну систему харчування і таким чином вимоги до продуктів та до їжі ростуть і ростуть. То які ж головні […]