В рамках ініціативи “Гривня для ЗСУ” за лютий зібрано 118 710

06.03.2023

У лютому 2023 року мережі супермаркетів SPAR та “Наш Край” продовжили свою підтримку Збройних Сил України. За останній рік Україна пережила важкі часи, пов’язані з активною фазою війни з росією, тож підтримка наших захисників набуває все більшої ваги.

У рамках благодійної ініціативи “Гривня для ЗСУ” було зібрано 118 710 гривень, що буде спрямовано на укомплектування індивідуальних медичних аптечок для бійців. Багато людей хочуть допомогти тим, хто захищає нашу країну на передовій, тож така ініціатива дає можливість кожному охочому приєднатися до благодійного проєкту. Для цього достатньо лише додати будь-яку суму до чека при покупці товарів у мережах “Наш Край” та SPAR.

Зібрані кошти будуть використані для забезпечення бійців індивідуальними медичними аптечками, які є дуже важливими в умовах ризику на передовій. Через постійну небезпеку, що чекає військових, вчасна домедична допомога може врятувати життя багатьох військових.

Ініціатива “Гривня для ЗСУ” продовжується, тому якщо ви хочете долучитися до цієї благородної справи, просто повідомте касира про своє бажання та додайте будь-яку суму до чека.