У Туреччині відбулась конференція партнерів франчайзі мереж супермаркетів SPAR та Наш Край «Разом Краще»

11.06.2021

3-7 червня у м. Сіде (Туреччина) відбулась конференція партнерів франчайзі мереж супермаркетів SPAR та Наш Край «Разом Краще». Захід відвідало понад 100 партнерів-франчайзі зі всіх куточків України. Це надзвичайно знаковий захід, адже саме в цьому році мережа «Наш Край» відзначатиме свій ювілей – 20 років на ринку ритейлу.

В рамках заходу з нагоди такої визначної дати було презентовано книгу «Анатомія ритейлу» – перше в Україні керівництво про те, як стати лідером роздрібного ринку. Також були підведені підсумки року: презентовані досягнення мережі та результати діяльності, нові формати концепцій та впроваджені інноваційні рішення.

Традиційно на конференції були відзначені партнери за кращу роботу та нагороджені сертифікатами у наступних номінаціях: «Амбасадор» (отримали «Наш Край», м. Бердичів та SPAR, Володимир-Волинський), «Лідер закупок товарів власного імпорту» (SPAR, м. Полтава), «Лідер закупок товарів «Наш Край» та S-price» («Наш Край», смт. Кути), «Лідер закупок товарів SPAR» (SPAR, м. Тернопіль).

На завершення цього масштабного заходу усі учасники побували на джип сафарі та рафтингу.

No tags for this post.