ПІДТРИМАЙ ЗСУ – збір коштів на аптечки

14.06.2022

“Підтримай ЗСУ – збір коштів на аптечки” – спільна ініціатива мережі супермаркетів “Наш Край”, SPAR та ГО “ТЕХНОПАРК “Центр медичних інновацій”.

Проєкт передбачає можливість переказати будь-яку добровільну суму пожертв на ГО “ТЕХНОПАРК “Центр медичних інновацій” на допомогу ЗСУ на касі супермаркету “Наш Край” чи SPAR (перелік магазинів за посиланням)

Мінімальна сума добровільного внеску на касі магазину складає 1 грн. Долучитись до ініціативи можуть всі клієнти, які здійснили покупку. Оплата може здійснюватися карткою або готівкою.

Списання бонусів з картки лояльності DRUZI, cейфу, використання подарункових сертифікатів – неможливі в рамках даної ініціативи.

Щоб перерахувати кошти на касі магазину, клієнт має повідомити касиру про своє бажання та назвати суму внеску. Після проведення оплати відповідна сума буде відображена у чеку з позначкою «Кошти на аптечки для ЗСУ». Кошти будуть перераховані на ГО “ТЕХНОПАРК “Центр медичних інновацій” для подальшої закупівлі медикаментів та формування індивідуальних аптечок для ЗСУ.

Долучайтесь! Кожна гривня наближає ПЕРЕМОГУ!

No tags for this post.