НА СВІТЯЗІ ВІДБУВСЯ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ ЗА ПІДТРИМКИ МЕРЕЖ SPAR ТА “НАШ КРАЙ”

02.08.2021

З 30 липня по 1 серпня в с. Світязь на березі однойменного озера відбувся етап чемпіонату України з пляжного волейболу за підтримки мереж SPAR та «Наш Край».

3 рік поспіль на Волинь приїжджають кращі спортсмени України, і щорічно кількість учасників та географія зростає. Цьогоріч це 30 команд з 17 міст. Ці фактори є свідченням високого рівня організації і проведення такого турніру на Світязі, який не міг бути можливим без підтримки вже традиційних партнерів – мережі супермаркетів SPAR та Наш край».

Протягом трьох днів за підтримки великої кількості вболівальників, спортсмени змагались не лише за медалі та рейтингові бали, а й частку від призового фонду в 20000 грн.

У підсумку золоті нагороди виборола команда Владислав Павлюк / Іван Кривобок (Рівне/Київ), срібло в дуету Олег Покотило / Роман Волков (Млинів/Київ), бронза в Олександра Жучінського / Станіслава Степаненко (Чернігів/Київ). Найвище досягнення команд з Волині – 9 місце пари Самарчук/Струнець з с. Річиця.

А вже за 2 тижні на корти центрального пляжу оз. Світязь позмагатись за нагороди приїдуть дівчата – учасниці етапу чемпіонату України серед жіночих команд, який відбудеться 13-15 серпня.

Віктор Мольченко, генеральний директор мереж SPAR та «Наш Край»: «Мені приємно, що спортивні змагання з пляжного волейболу набирають все більших обертів, розширюють свою географію, а ми зі свого боку маємо можливість надавати підтримку їх організаторам. Це означає, що здоровий спосіб життя, інтерес до спорту та фізичної культури стають більш популярними у нашій державі. А отже вектор корпоративної соціальної відповідальності, який ми для себе обрали – підтримка спорту в Україні – працює у правильному напрямку.»

No tags for this post.