«Наш Край» та SPAR об’єднали досвід роботи в умовах пандемії та розробили порадник-інструкцію «Магазин у період COVID-19»

23.04.2020

Мережі «Наш Край» та SPAR об’єднали власний досвід роботи в умовах карантину та розробили порадник-інструкцію «Магазин у період COVID-19. Порадник від мереж «Наш Край» та SPAR»  для власників та працівників інших торговельних закладів задля кращого задоволення потреб громад, підвищення рівня безпеки працівників та споживачів, підвищення ефективності роботи ритейлу в умовах пандемії.

У період світових потрясінь таких як COVID-19 запитань, зокрема у власників магазинів та працівників стало дуже багато, тому і виникла потреба такого посібника, щоб полегшити управлінську роботу нашим партнерам та іншим учасникам ринку ритейлу.

Керівник департаменту маркетингу мереж «Наш Край» та SPAR Петро Кульпач:

«Мережа «Наш Край» працює на ринку продуктового ритейлу майже двадцять років. Останні кілька років ми також розвиваємо в Україні міжнародну мережу SPAR.

Маємо багато різнопланового досвіду, а потреби дрібних магазинів розуміємо дуже добре, адже зуміли створити успішну франчайзингову мережу, об’єднавши понад 100 партнерів по всій Україні.

Ми будемо щасливі, якщо наш крок дозволить, як мережевим, так і не мережевим закладам торгівлі покращити власну діяльність та використати практичні готові рішення у різних аспектах функціонування магазину. Ми також закликаємо інші мережі відкрито ділитися своїми напрацюваннями. Бо краще разом!»

Завантажити порадник можна за посиланням.

No tags for this post.