Мережа «Наш край» висадила 20 туй на площі Возз’єднання

12.11.2021

На завершення акції «Джойки» представники мережі «Наш край» висадили на площі Возз’єднання 20 туй.

Нагадаємо, акція проходила у мережах з 25 серпня до 10 жовтня. Джойки – це невидимі еко-герої, які піклуються про нашу планету, знають все про сортування сміття та дбають про збереження її ресурсів. Картки з Джойками можна було придбати в магазинах SPAR та «Наш Край», а оживити через додаток та грати у ньому в цікаві та пізнавальні ігри, наприкінці яких гравцю видавали віртуальне насіння. Саме це насіння представники мережі «Наш край» спільно з відділом екології Луцької міської ради перетворили у справжні дерева.

«Озеленення міста – це масштабний проєкт, який ми плануємо продовжити і в наступному році як частину нашої корпоративної соціальної відповідальності», – зазначив генеральний директор мережі Віктор Мольченко.

Перша така посадка відбувалась тижнем раніше у школі №13 міста Луцька, учні якої активно брали участь в акції «Джойки» та навіть створили власну галерею малюнків з улюбленими героями.

«Мережа супермаркетів «Наш край» запропонувала для міста свою допомогу, придбали саджанці. Ми з ними узгодили місця, де доцільно проводити посадки. Кожна одиниця зелених насаджень – це плюс до екології міста, чисте повітря та поліпшений мікроклімат. На вулиці Глушець висока концентрація автотранспорту, тому кожне додаткове дерево – це плюс в загальний екологічний стан», – коментує начальниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак.

Під час події представники мережі та міської ради відразу обговорили можливі наступні еко-ініціативи.

No tags for this post.