Мережа «Наш Край» організувала чергову допомогу під час пандемії

06.05.2020

Комунальне підприємство «Будинок дитини» (КП “Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки»), що знаходиться у м. Луцьк, отримало допомогу для своїх вихованців – продуктові набори від мережі «Наш Край».

Одним із важливих векторів розвитку для себе мережа «Наш Край» обрала Корпоративну соціальну відповідальність, як обов’язкову складову функціонування свого бізнесу. Тому, за будь яких умов, допомога тим, хто її потребує є невід’ємною частиною роботи мережі.

Віктор Мольченко, генеральний директор мережі «Наш Край»:

Основна мета корпоративної соціальної відповідальності полягає в тому, щоб наші магазини були центром сталого розвитку територій де вони функціонують: осередком соціального життя громади, комфортним місцем роботи та місцем отримання корисної інформації. У своїй щоденні роботі ми прагнемо якісно покращити рівень життя громад, у яких і для яких ми працюємо. Тому ми завжди відгукуємось на запити та активно співпрацюємо з багатьма соціальними установами, громадськими та волонтерськими організаціями Волинської області.

No tags for this post.