Бізнес з прибутком: в що інвестувати гроші в 2019 році

23.01.2019

На сторінках видання «Сьогодні» читайте як знайти надійного партнера та відкрити власну справу.

Деякі бізнесмени знайшли шлях, який можна вважати безпрограшним – працювати по франшизі

Практично щодня ми буваємо в супермаркетах. Все на будь-який колір, смак і гаманець можна знайти саме там. В силу такої затребуваності дані торговельні точки є перспективним бізнесом, а, отже, і хорошою інвестицією. Однак не всі підприємці знають, у що вкласти гроші і як почати продуктивну роботу. Деякі ж бізнесмени знайшли шлях, який можна вважати безпрограшним – працювати за системою франчайзингу.

Гарантія успіху

“Коли ти починаєш сам, до ладу не знаєш, з чого почати, не маєш уявлення,чи”вистрілить” твоя ідея, оскільки тебе ніхто не знає, чи вистачить фінансів, щоб запуститися, чи зможеш розкрутитися, щоб тебе впізнавали, чи підійде цінова політика і асортимент покупцеві, чи зможеш знайти вигідних постачальників і виникає маса додаткових питань, – говорить підприємець Олег Новіков, який вирішив купити франшизу торгової мережі “Наш Край”. – Всі вони знімаються, коли ти збираєшся працювати по франшизі. Ти вкладаєш порівняно небагато, стрімко “стартуєш” під відомою торговельною маркою і незабаром починаєш заробляти, оскільки застосовується готова модель успішного бізнесу, який буде сучасним, стійким і з урахуванням новітніх технологій”.

Бізнесмен вибрав “Наш Край”, оскільки продуктові магазини – це завжди вигідно, а мережа – це сучасні комфортні магазини для щоденних покупок в форматах “супермаркет”, “експрес” та “магазин біля дому” та є старожилом ринку – працює вже 18 років, будучи представленою в 19 регіонах по всій Україні і є безперечним лідером представлених в Україні мереж.

Франчайзі живуть довше

Експерти ритейл-ринку і бізнесмени стверджують, що успіх такого бізнесу і життєздатність вищі, ніж у незалежного магазину. “Згідно зі статистикою ринку, рівень успіху нового бізнесу в системі франчайзингу становить 90%. І навпаки 25% самостійних підприємств, стають банкрутами протягом 2-х років, 40% – 5-ти років, 82% – 10-ти років”, – розповідають на ринку франчайзингу.

Близько 90% магазинів “Наш Край” – це франчайзингові проекти, чисельність яких зростає, заслужено виводячи франчайзингову компанію в передовики на ринку продуктового рітейлу України. Завдяки цьому компанія може запропонувати своїм франчайзі унікальні умови.

“Ми пропонуємо найкращий франчайзинговий пакет і умови співпраці без початкового внеску і рекламного збору. Термін окупності інвестицій становить від 5 місяців роботи за нашим перевіреним щомісячним маркетинговим планом. Мережа готова надати унікальну систему лояльності, численні знижки на покупку холодильного і торгового устаткування, дисконти та бонуси при покупці товарів у постачальників. Ми готові навчити персонал і подбати про їх кваліфікації. Бути нашим франчайзі вигідно ще й тому, що в такому разі легше отримати кредит на розвиток бізнесу, унікальні кредитні умови від “Ощадбанку” на торгове обладнання від 8.42% річних і можна працювати з відстрочкою платежів до 60 днів”, – говорять в “Наш Край”.

“Мама” завжди поруч

Ті, хто вже купив франшизу, додають, що магазин під ключ – це щоденна підтримка, консультації щодо вибору та придбання обладнання, місць розташування нових закладів, проведення різних маркетингових заходів.

Тобто, якщо ти хочеш успішно почати свій бізнес і звести ризики до мінімуму – вибирай лідера на ринку франчайзингу України мережу супермаркетів “Наш Край”.

Перспективу такої співпраці підкреслює і підприємець Олександр Черепок, франчайзі “Наш Край” у м Долина, який успішно працює і впевнений, що розширення не за горами.

“На кожному етапі свого бізнесу я відчуваю компетентну і всебічну допомогу та підтримку з боку компанії. У перспективі збираюся розширити свій бізнес з мережею “Наш Край”, – сказав він.

Його слова підтверджують і інші підприємці, які купили франшизу.

“Підтримка дуже важлива, а якщо це підтримка в бізнесі, це взагалі супер! Мережа супермаркетів “Наш Край” пропонує найкращий франчайзинговий пакет на ринку, і я можу твердо сказати, що цей бізнес дає можливість заробляти”, – вважає Оксана Малишева, франчайзі ТМ “Наш Край” з Володимир-Волинського.

Посилання на матеріал:

tps://ukr.segodnya.ua/ukraine/biznes-s-pribylyu-vo-chto-investirovat-dengi-v-2019-godu-1208812.html?fbclid=IwAR17p5fOUue4n6DLvkD1YoPzhocyDhfxXT-HOoENm6xP9CxYurgGB4Y2bDU

No tags for this post.