Цього року компанія SPAR обрала підтримку SOS Children’s Villages Гана

18.12.2020

Цього року компанія SPAR обрала підтримку SOS Children’s Villages Гана, яка є членом Міжнародної федерації SOS Children’s Villages, на знак визнання виходу SPAR International на ринок.  Спільнота  SOS Children’s Villages присутня в Гані вже 46 років, надаючи допомогу сиротам та вразливим дітям.

Програма «Сімейний догляд» у Гані, яка розташована у чотирьох розташуваннях SOS- Children’s Villages із 51 будинком, дозволила сотням дітей, які втратили батьківський піклування, перетворитися на незалежних, продуктивних та відповідальних громадян. 

Програма зміцнення сім’ї – це підхід, заснований на громаді, який підтримує, зміцнює та надає можливості найбільш вразливим сім’ям та громадам, дозволяючи їм ефективно та стійко піклуватися про своїх дітей та захищати їх права. 

Ця програма SOS-Гани протягом останніх 15 років підтримала понад 15 000 дітей та молоді у 24 неблагополучних громадах і в даний час підтримує 3200 дітей та їхні сім’ї в 11 громадах Гани.

Пожертва, внесена SPAR, сприятиме зусиллям SOS Гани подарувати дітям, котрі опікуються ними, святковим Різдвом та щасливим початком нового року.

За інформацією SPAR INT