SPAR Польща відкрили два магазини EUROSPAR у Бидгощі

28.01.2021

SPAR Польща додала два магазини EUROSPAR у Бидгощі до свого роздрібного портфелю, у результаті чого загальна кількість магазинів на ринку досягла 225. Нові супермаркети розташовані в центрі міста і пропонують покупцям великий вибір свіжих продуктів.

Супермаркет EUROSPAR на вулиці Накельскій, головній дорозі, що веде в центр Бидгоща, має торгову площу 955 м². Інший магазин в Grzymała трохи більший, його торгова площа становить 1 242 м². Обидва супермаркети знаходяться під управлінням досвідченого підприємця.

У магазинах представлений великий вибір свіжих продуктів, зокрема фруктів та овочів, а також є пекарня із свіжоспеченим хлібом і власною випічкою. Крім того, готові страви клієнти можуть взяти із собою.

Уейн Ходсон, голова правління SPAR Польща, прокоментував розширення: «Ми інтенсивно працюємо над покращенням магазинів під бренд SPAR і завершили понад 70% процесу удосконалення. Також активно розширюємо мережу: ведемо переговори з іншими підприємцями, які зацікавлені приєднатися до SPAR».

Безпека працівників і клієнтів SPAR під час пандемії COVID-19 є абсолютним пріоритетом для SPAR Польща. SPAR надає засоби індивідуального захисту для покупців і співробітників у магазинах: дезінфікуючі засоби і одноразові рукавички.

За матеріалами https://spar-international.com/