SPAR Данія відкрила магазин-флагман у центрі Копенгагена

05.03.2021

Данія SPAR запустила новий флагманський магазин у центрі Копенгагена. П’ятий за рахунком супермаркет відповідає новій концепції комплексного плану модернізації, який SPAR Данія ініціювала позаторік.

Асортимент SPAR Natural

Магазин пропонує великий вибір продуктів SPAR Natural. Цей асортимент, спеціально розроблений SPAR International та відповідає зростаючим потребам споживачів у виборі більш здорових та екологічно безпечних продуктів харчування. Концепція фокусується на веганських і вегетаріанських рішеннях і пропонує органічні, безглютенові, без вмісту пшеничні, молока та цукру варіанти.

CENSA Кавове рішення

SPAR St. Kongensgade включив рішення CENSA Coffee – це ще одне успішне впровадження після недавніх запусків CENSA Café в Росії і Саудівської Аравії. Універсальне рішення CENSA Coffee від SPAR International надає роздрібним торговцям повністю брендоване кафе-бариста і концепцію «кава на виніс».

Близька роздрібна торгівля

Крім здорового і зручного асортименту, в магазині представлений великий вибір високоякісних місцевих продуктів, відібраних підприємцем Джеспером Лаурсеном спеціально для SPAR. Таким чином покупці потрапляють у магазин SPAR світового класу з місцевою атмосферою.

Джеспер Лаурсен вважає своїм найважливішим завданням особисто привітати клієнтів і дізнатися їхню думку про асортимент супермаркету.

«Ми хочемо, щоб наші клієнти почувалися як вдома. Я вже зустрічав кількох місцевих жителів, які проходили повз магазин, і був радий чути, що вони задоволені появою ще одного супермаркету в цьому районі», – сказав Джеспер Лаурсен.

«Наші клієнти можуть розраховувати на сучасний і привабливий супермаркет з великим асортиментом продуктів, адаптованим до місцевих потреб», – сказав генеральний директор SPAR Данія Кім Шойєр Нільсен про новий магазин.

Відкриття магазину

Відкриття на вулиці St. Kongensgade знаменує собою п’ятий магазин SPAR Данія в Копенгагені. Запуск є частиною комплексного плану модернізації, який SPAR Данія ініціювала 2019 року.

SPAR Teglholmen, відкритий в серпні 2019-го в Копенгагені, став першим супермаркетом SPAR, побудованим відповідно до нової концепції магазину SPAR International. Він здобув міжнародне і національне визнання, коли підприємець Ронні Боррегаард виграв Danish Retail Award-2020. У травні SPAR Данія відкриє ще один магазин в Фредеріксбергу з розширеною зоною зручності, зокрема продукти на виніс, великий вибір фруктів і овочів, свіжовичавлені соки і концепцію SPAR Natural.

За матеріалами ресурсу https://spar.ua/