Блог
Простежуваність – сукупність викликів чи низка можливостей для підприємства?
У стандарті CAC/GL 60-2006 (методичні вказівки CODEXALIMENTARIUS FAO-WHO) Комісія Кодексу аліментаріусу надає таке визначення простежуваності: «Простежуваність – можливість відслідкувати рух харчового продукту на визначених етапах виробництва, переробки та розповсюдження». Водночас формулювання терміна «простежуваність» наводиться також і в стандартах Міжнародної організації зі стандартизації (ISO), яка розглядає простежуваність як «можливість відслідкувати рух корму або харчового продукту на визначених етапах виробництва, переробки та розповсюдження». […]
Нерухомість під час пандемії
Сегмент офісної нерухомості більше, ніж інші сектори відчув на собі негативний вплив пандемії і зазнав найбільших втрат у галузі. Лише за перше півріччя орендні ставки втратили до 10% і, що найнеприємніше, почав погіршуватися баланс попит-пропозиція, вакантність офісних площ зростає, змушуючи орендодавців йти на поступки, щоб зберегти орендарів. Як зазначають у своєму звіті про фінансову стабільність експерти Нацбанку, криза у сегменті […]
Як підняти настрій в погану погоду? Анчоуси, кімчи та шоколад. Сім продуктів для боротьби з сезонною депресією
Терміново потрібне природне підвищення настрою взимку? Спробуйте додати в раціон деякі з продуктів, які відомі тим, що допомагають при сезонній депресії. Зміна пори року означає коротші дні, більш прохолодну погоду, а для деяких – сезонну депресію. Сезонний афективний розлад (SAD), який пов’язаний із змінами в хімічних речовинах мозку, викликаний меншою кількістю світла й більшою кількістю темряви, є реальною проблемою, що […]
Як влаштувати освітлення торгового залу? Практичні поради
Включаємо світло – збільшуємо прибуток У всіх людей природою закладена психологічна особливість – звертати увагу і прагнути до яскраво освітлених об’єктів. Цю особливість давно помітили й активно використовують задля підвищення продажів у своїх магазинах провідні світові торгові мережі, що продають продукти харчування, одяг, взуття, меблі, гаджети, будь-які інші товари, які тільки можна собі уявити. В Америці та Європі правильно побудоване […]
Як британський шеф-кухар готував їжу в готелі
23-річний британський шеф-кухар Джага Рендлс з Корнуолла під час карантину підняв кулінарію на абсолютно новий рівень. Перебуваючи на самоізоляції в готелі, він готував собі апетитні страви за допомогою простої побутової техніки – кавоварки та праски. Креативність і вражаючі кулінарні навички талановитого хлопця викликали захоплення у самого Гордона Рамзі, знаменитого на весь світ британського шеф-кухаря. Курка з грибами у вершковому соусі, […]