Блог

Розмаїття молочних продуктів: важливий елемент відкриття продуктового супермаркету

22.02.2024

При відкритті продуктового супермаркету одним з найважливіших аспектів є розуміння потреб споживачів та представлення широкого асортименту товарів.  Однією з ключових категорій у торговому закладі є молочні продукти, які становлять основу харчування для багатьох людей та мають велике значення для їх здоров’я. Тому до вибору асортименту цієї категорії слід ставитися з відповідальністю та розумінням цінності продуктів та сучасних трендів. Розглянемо деякі […]

Про банківську карту та інформацію, що міститься в ній

19.02.2024

Банківська (платіжна) картка – це виготовлена згідно зі стандартом ISO/IEC 7810 ID-1 формату зі спеціального стійкого до механічних пошкоджень пластику пластина стандартних розмірів, яка використовується для ідентифікації її користувача, для способу фіксації інформації і як аналог платіжних засобів. Цей платіжний засіб має назву «пластикові гроші», є особливим видом банківських розрахункових документів і призначений для оплати покупок товарів чи послуг, оплати […]

Відкриття магазину: шлях до успішного бізнесу

15.02.2024

Відкриття магазину – це захоплююча пригода, що веде до самореалізації та побудови успішного бізнесу. Це можливість творити, розвиватися, отримувати стабільний дохід та втілити в життя свій підприємницький дух. Стратегія вашого успіху Першим кроком на шляху до омріяної мети стає розробка чіткої стратегії. Визначте формат магазину, який відповідає вашим цілям та ринковим умовам: супермаркет, магазин біля дому чи спеціалізований магазин. Супермаркет: […]

WOK – сучасний тренд в кулінарії

12.02.2024

Дедалі частіше на столах українців починають з’являтися традиційні страви інших народів. Але якщо говорити про найпопулярнішу іноземну кухню, на думку одразу ж спадає паназіатська їжа. Смачна, естетично приваблива, пікантна – у таких стравах гармонійно поєднуються ці та багато інших переваг. Паназійська кухня – це поєднання кулінарних традицій різних країн, розташованих у південно-східній Азії. Водночас кухарі трохи змінили автентичні рецепти, щоб […]

Що таке вакууматор і чому він такий популярий?

23.09.2023

Зменшення кількості харчових відходів та уникнення псування продуктів є важливими для будь-якого закладу торгівлі та харчування. Тому використання вакуумного пакувальника – необхідне обладнання у сучасному рітейлі. Продукти, що упаковані у вакуумі, можуть зберігатися в декілька разів довше, ніж незавакуумовані , окрім цього вони будуть кращими на смак та не втратять смаку під час тривалого зберігання. Упаковані у такий спосіб продукти передаються на зберігання у холодильну або морозильну шафи.