Купуйте онлайн в мережі «Наш Край» та «SPAR» та економте двічі

21.12.2020

Час – це та валюта, яку не компенсує жодна робота, проте частково компенсує магазин. Інтернет магазин.

         Покупки онлайн значно економлять, як час, так і кошти, адже куди зручніше буде знайти вигідну пропозицію просто клікнувши на сайті в потрібній рубриці ніж обходити кругами магазин, запам’ятовуючи кожен цінник, щоб в кінці порівняти ціни і зупинитися на чомусь для придбання. А ще, є ситуації, коли досліджуючи асортимент магазину, в кінцевому результаті забуваєте щось купити, а ще ж потрібно мужньо вистояти чергу до касира і доперти придбане додому. На ці вже завчені дії, йде досить багато часу, який можна провести з користю для себе, адже магазини придумані для того, щоб вирішувати проблеми, а не створювати їх.

         Одним з таких вирішень проблеми, яке пропонує наша мережа супермаркетів, є інтернет магазин і покупки в ньому. Даний вид послуг у наш час не є новинкою для багатьох, але є і ті хто досі оминає стороною цю досить зручну функцію торгових закладів. Пропоную короткий опис, але широкий погляд на те, що ж за можливості перед покупцями відкриваються під час онлайн шопінгу.

  •  Швидкий вибір;

Зручна будова сайту допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті, тим самим зменшити витрати часу на філософські роздуми про те «що ж купити?». Для цього є як поділ товарів за категоріями так і цікаві рубрики по типу шаблонів пошуку, наприклад: «популярні товари», «новинки» і т.п.

  • Пропозиції;

Купуючи на сайті є змога одразу охопити всі наявні акційні пропозиції, які діють на мережі в одному місці. Це знову ж економить час та кошти, не потрібно бігати по торговому закладу в пошуках вигідної ціни, тепер ці ціни зібрані в одному зручному місці. Передивляйтеся, аналізуйте, купуйте вигідно!

  • Нові ідеї;

«Що приготувати?» зазвичай після цього запитання настають довгі хвилини а то і не рідко години інтенсивних роздумів на цю тему. Гортаючи асортимент товарів чи просто переглядаючи рубрики, які пропонує інтернет магазин можна наштовхнутися на цікаві ідеї. Ходячи по торговому закладу схопитися за якусь ідею буде важкувато.

 Зручна та вигідна доставка.

Досить зручно, коли не треба тягти важкі пакети, вам їх просто доставлять та ще й безкоштовно. Умова проста – здійснити покупку від 250грн.

Унікальні пропозиції та групи товарів, щотижневі оновлення акцій та рецепти приготування доступні на сайті. Смачна та свіжа випічка печеться одразу на магазині і оновлюється щогодини. Беручи участь у програмі лояльності можна подвоїти акційні пропозиції та накопичити бонуси, які перетворюються на готівку. Ще учасники бонусної системи беруть участь у таких загальних акціях, як Соціальний понеділок (5% замість звичних 1% для власників Соціальної картки у понеділок), можна замовляти що понеділка і отримувати більше бонусів на картку. День народження (7% накопичення бонусів на будь яку картку учасника) бонуси протягом 7 днів: три дні до, у День народження та 3 дні після святкового дня.

Купуйте онлайн та економте двічі – час та кошти!

Марія Марчук, керівник маркетингового проекту “Інтернет-магазин” мереж “Наш Край”|SPAR