В арт-кафе «Стоп Кадр» стартувала виставка робіт творчого конкурсу «Наше місто – чисте!»

19.07.2018

Виставка кращих робіт творчого конкурсу для дітей «Наше місто – чисте!», який проходив у магазинах мережі «Наш Край» з 14 травня по 1 липня, уже стартувала у арт-кафе «Стоп Кадр». Вона триватиме до 30 липня. На виставці представлені кращі роботи наших юних творців з різних куточків України, серед яких і малюнки, і аплікації з паперу та фетру, й інсталяції.

Мета конкурсу – привернути увагу дітей, до важливості збереження екології, до необхідності сортування та дотримання чистоти на природі. Адже усі звички варто прививати змалку, а особливо хороші. І слід відзначити, що за відгуками наші учасники поставились дуже відповідально до участі і вже у ході підготовки робіт багато хто вніс зміни у свій побут та підштовхнув до позитивних змін своїх батьків.

Запрошуємо усіх завітати та познайомитись із кращими роботами учасників. 

Вікторія Матвіюк, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності та зв’язків із громадськістю мережі «Наш Край»: «Ми отримали понад 500 робіт і хотіли б представити їх усіх, оскільки усі вони достойні уваги та найвищої оцінки. На жаль виставкова площа нас обмежує, тому ми виставляємо 30 кращих на нашу думку робіт учасників, та будемо знайомити із роботами діток на сторінках у соцмережах».

No tags for this post.