Мережа “Наш Край” поділилась досвідом впровадження КСВ-проекту “Живи відповідально”

02.03.2018

2 березня 2018 року мережа “Наш Край” взяла участь у форумі “Зелена економіка. Зелені рішення. Контактна біржа” та поділилась досвідом впровадження проекту з корпоративної соціальної відповідальності “Живи відповідально” у магазинах мережі. Форум був організований Волинською торгово-промисловою палатою, ГО «Агенція міжнародної співпраці» за підтримки Програми сприяння зеленій модернізації української економіки, що фінансується Урядом Німеччини та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мережа “Наш Край” презентувала проект “Живи відповідально”, який ось уже два роки поспіль успішно запроваджується у торгових закладах, метою якого є популяризація здорового способу життя, відповідальне і раціональне використання невідновлюваних ресурсів, зниження рівня забруднення навколишнього середовища, а також ведення соціально-відповідального маркетингу та впровадження комплексу заходів з корпоративної культури у нових магазинах, в яких було встановлено куточки здоров’я.

Вікторія Матвіюк, менеджер зі звязків із громадськістю та з корпоративної соціальної відповідальності мережі “Наш Край”: “Нам дуже приємно, що наш проект знаходить відгуки та зацікавленість у партнерів, колег та споживачів. Ми готові ділитись нашими напрацюваннями, оскільки вже маємо певний досвід та апробовані моделі та методи впровадження соціальних проектів різної спрямованості.”  

Загалом учасники форуму мали можливість ознайомиться з новими тенденціями в сфері розвитку системи технічного регулювання та стандартизації, обмінятись досвідом впровадження кращих практик щодо «озеленення» економіки та виробництва задля ефективного використання природних ресурсів та енергії, уникнення забруднення навколишнього середовища, а також знайти партнерів та потенційних клієнтів.

No tags for this post.