Мережа «Наш Край» оновила супермаркет у Славуті до формату 3.0

14.12.2018

У грудні цього року відбулось масштабне оновлення ще одного супермаркету мережі «Наш Край» у м. Славута, пл. Шевченка, 7.

Команда менеджерів працювала не лише над оновленням екстер’єру та інтер’єру, в першу чергу була повністю змінена концепція торгового залу. Враховуючи один із основних сучасних трендів – здорове харчування – значно збільшена пропозиція товарів «фреш»-групи: овочі, фрукти, свіже м’ясо та ін., розширено асортимент категорії «преміум». Встановлено зону Food-to-Go із сучасним обладнанням та максимально широким асортиментом напоїв та швидких перекусів за кращими світовими та національними рецептами. Крім того, встановили сучасну навігацію. Важливий акцент в оновленому магазині зробили на власному виробництві: оновили пекарський та м’ясний цехи. Створили максимально прозорі виробництва, а також впровадили систему виготовлення «тут і зараз», щоб забезпечити зручність та довіру покупців.

Багато інших передових новинок рітейлу для зручних та комфортних покупок від тепер втілені в оновлених магазинах мережі, що забезпечує нашим гостям позитивний споживчий досвід. Перша повноцінна бета-версія нового концепту «Наш Край. Формат 3.0» верифікована у супермаркеті у місті Ковель за адресою вул. Грушевського, 10.

No tags for this post.