Експерти радять
Для чого нам управлінський облік
Спочатку дайте відповідь на запитання: чи багато власників або ТОП-менеджерів вивчало підсумкову річну бухгалтерські звітність? Певно, що небагато. Переважно це ті, хто розбирається в бухгалтерії. Основна маса управлінців різного рівня в своїй роботі керуються аналітичними звітами, які висвітлюють саме ті показники, які необхідні для ухвалення зважених рішень. Але водночас управлінського обліку не існує без бухгалтерського. Бухгалтерський облік – […]
Private Label для виробника
Випуск товарів PL для виробника, який має власні сильні бренди, – завжди компроміс. Тому що на одній чаші ваг це канібалізація продажів власних брендів, та ще й з низьким відсотком заробітку, а на другій –потреба ринку в цьому товарі. Так чи інакше така потреба буде задоволена замовником і для виробника бренду краще, якщо канібалізація продажів бренду буде за рахунок товарів, які […]
Фабрика-кухня: ключовий фактор успіху у власному виробництві
Фабрика-кухня – це підприємство громадського харчування з інноваційними технологіями і повним циклом виробництва, призначене для випуску напівфабрикатів, кулінарних і кондитерських виробів, постачання ними доготовельних підприємств, ресторанів, торговельних закладів. В основі проекту фабрика-кухня лежить чимало позитивних факторів: безпечність продукту, багатозадачність, унікальний асортимент, бренд, єдина виробнича програма, гнучкість та логістична система. Що дасть фабрика-кухня: – стабільну, повторювану якість продукції по всій мережі; […]
Вдосконалення процесів компанії. Реінжиніринг
Процесний підхід інтегрує всі дії, які виконує компанія для задоволення потреб ринку, очікування населення та персоналу. Правильне управління процесом потребує регулярного аналізу даних та вміння приймати управлінські рішення на основі фактів (принцип менеджменту). Необхідно, щоб на всіх рівнях управління процесом особи, які мають право ухвалювати рішення, були компетентні в тому, чи потрібно встрявати в функціонування процесу, і якщо потрібно, то […]
Усе про салати
Салат – це страва, що складається з маленьких шматочків, які можуть бути змішані з соусом або салатною заправкою. Салати включають у себе різноманітні продукти, зокрема овочі, фрукти, м’ясо, яйця, боби, зерна і, звичайно, сир. У зелених салатах використовують як базу зелень, зокрема салатну. Соус, який додають до салату для аромату і додаткового смаку, зазвичай називають заправкою. Більшість салатів подають холодними, […]